2777
2789
سبزیجات زیاد نمیتونم بخورم بخاطر معدم. ولی میخورم اما مگه با رژیم تنها ادم لاغر میشه شاید ی کیلو ...

اره رژیم درست و صحیح از ورزش مهم تره اما هردو باهم بهتر جواب میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شکممو نگا میکنه میگم نگا نکن میدونم بزرگه ابش میکنم درستش میکنم بعدم سرمو میندازم پایینو غصه ...

ای بابا!! هیچ وقت اینجوری نگو اگر میخوای تلاش کنی خیلی عالیه که به خودت اهمیت بدی اما اصلا به زبون نیار 

۹ تومن شد فقط حتما تاکید کن غضروف نوک بینی ت بذاره چون بینی های گوشتی اگه نوکش را غضروف نذارن ...

یعنی غضروف خوده بینیمو بذاره؟ چون مال من قسمت غضروفش بزرگه اگه اونو بذاره بمونه که کوچیک نمیشه ؟

دوست دارم نوک بینیم و پره هاش جمع تر بشه نوک بینیم تیز بشه😍 یعنی میشه؟😢

تو رو خدا جواب بده کسی نیست دورو برم ازش بپرسم

عزیزم واسه ریزش مو چه راه کاری دارید؟

ماسک حنا و روغن یه سری کار دیگه عزیزم از اینوپیج یاد گرفتم از پست اول بخون 

https://instagram.com/haircare_sogand?igshid=17fbali3z22il

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
نمیدونم چه سبزیجاتی هست مربیم درست میکنه اگر شیراز باشی میتونی بیای بگیری

ممنون عزیزم شیراز نیستم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
یعنی غضروف خوده بینیمو بذاره؟ چون مال من قسمت غضروفش بزرگه اگه اونو بذاره بمونه که کوچیک نمیشه ؟ دو ...

بعد از شکل دهی و فرم دهی بینی انتهای عمل دکتر نوک بینی غضروف میذاره مخصوصا تو بینی های گوشتی تا تقویت بشه و افتادگی نداشته باشه