2777
2789
😂😂ای جان عاشق دلداری دادنت شدم😘😍😍😍😍 خودشم همینو میگه اتفاقا میگه مگه من خیای خوبم و فلانو.. ...

تو مگه خودت از خودت ایراد میگیری جلوش؟

امضا ندارم اثر انگشت زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بینیم گوشتیه😟 هزینه عملت چقدر شد ؟اگه نکاتی داری واسه عمل بینی به دکتر بگم بهم بگو لطفا

۹ تومن شد

فقط حتما تاکید کن غضروف نوک بینی ت بذاره چون بینی های گوشتی اگه نوکش را غضروف نذارن بعد یه مدت افت میکنه

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
من قیافم بدون ورزش خوبه ولی قبلا زیاد به خودم نمیرسیدم از وقتی شوهرم بهم خیانت کرده از لجش چون خوشگل ...

از عمدا میگه که تورو تضعیف روحیه کنه خودشم باور داره که تو عالی هستی

برای کمر دردت آب درمانی امتحان کردی؟

اره تاًیر نداشته

نمیدونم عصبیه تنبلی عضلس دیسکه....

هر دکتری یچیزی گف

ام ار ای و هزار تا عکس و کوفت دیگم رفتم...

کار ک نکنم و بخودم فشار نیارم خوبم

اما اگه ی ذره بیشتر از اونی ک باید کار کنم جگرم خون میشه از درد

من سی و شش سالمه، قدم 175 و وزنم 66، قیافم هم متوسطه، امروز با خواهرم رفتم خرید اون 20 سالشه، دو تا ...

عسل و سفیده تخم مرغ برای پوستهای چرب و زرده تخم مرغ برای پوستهای خشک

پس چرا میگه مگه خودم چه شکلیم، مگه تو چی بهش میگی که اینجوری میگه؟

وقتی شکممو نگا میکنه میگم نگا نکن میدونم بزرگه

ابش میکنم درستش میکنم

بعدم سرمو میندازم پایینو غصه میخورم

اونم میگه من من خودم خیلی خوبم

میگه فداسرت بخدا دوس دارم شکمتو

44سال

هشت سال هم که ازت بزرگ تره، غلط کرده مرتیکه هرزه، اعتماد به نفستو کامل داشته باش، اون ذاتش خرابه، به خودت حسابی برس بذار چشش دراد

امضا ندارم اثر انگشت زدم