2777
2789
😂😂ای جان عاشق دلداری دادنت شدم😘😍😍😍😍 خودشم همینو میگه اتفاقا میگه مگه من خیای خوبم و فلانو.. ...

عزیزم مردها کلا ذهنش اینجوریه عاشق اندام زیبا و صورت ساده با آرایش کم هستن

وقتی شکممو نگا میکنه میگم نگا نکن میدونم بزرگه ابش میکنم درستش میکنم بعدم سرمو میندازم پایینو غصه ...

آخی، نه تو خودتو دست پایین نگیر، اگه تو زشت نشون بدی و بد بگی اونم به چشمش بد میاد، میخوای به خودت برسی و آبش کنی بکن ولی به شوهرت جز تعریف از خودت نگو وگرنه به چشم اونم بد میای، خوب بگو به چشم اونم خوب میشی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه میریم و پرخوری نمیکنم، با تیپ و ظاهرم خیلی میرسم، آدم باید اول خودشو دوست داشته باشه

دقیقا 

منم اصلا کاری به نظرات آقایون ندارم و برام مهم نیست خودم  خوش اندامی رو دوست دارم

اره درست میگی گلم اما من سابقه ی کمر درد دارم و نمیتونم خیلی ورزش کنم حتی پیاده روی تند...بقیش ک بم ...

آخی عزیزم نکن این کارو با خودت

یوگا میتونه کمکت کن هم عظلات دور کمرتو تقویت میکنه که حایل کمر دردت بشه هم برای کاهش استرس و افزایش آرامش خوبه هم باعث تناسب اندام میشه

نه تنفسم عالیه تا دو‌سه ماه ورزش نکنم بهتره چون بینی م گوشتی بود ورمش زیاده نه عزیزم مشهد نیس ...

بیشتر از دو سه ماه تحمل کن و ورزش سنگین نکن چون باز ورم میکنه