2777
2789
هفته ای سه بار می رفتم باشگاه ولی یک و ماه و نیمه بینی عمل کردم دیگه نتونستم برم ورزش 😢😢 اشتهام ج ...

عزیزم تنفست مشکل پیدا نکرده؟

تا چند وقت نمیتونی ورزش کنی؟

اگه مشهد هستی دکترتو بگو 

ببخشید سوالام زیادشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تنفست مشکل پیدا نکرده؟ تا چند وقت نمیتونی ورزش کنی؟ اگه مشهد هستی دکترتو بگو  ببخشید س ...

نه تنفسم عالیه

تا دو‌سه ماه ورزش نکنم بهتره چون بینی م گوشتی بود ورمش زیاده

نه عزیزم مشهد نیستم

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
زیر هزار کالری میخوری ؟

بله دوران رژيمم زير هزار ميخوردم يا نهايتا ١٢٠٠

ولي الان شبا شام نميخورم صبحانه هم كامل ميخورم بين وعده ناهار وصبحانه هم حداقل ٥ساعت زمان ميزارم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
خوش بحالت کاش منم اراده میکردم فست فود رو به کل کنار میذاشتم البته نسبت به قبل خیلیییی کم میخورم شای ...

منم خیلی عاشقش بودم ولی از وقتی بابام بهم گفت یکم وزنت بالا رفته دیگ کلا گذاشتمش کنار خیلی تاثیر داشت تو کم کردم وزنم

بعد از 4 ماه به بچه چی دادی؟

شیر خشک دیگه توقع داری چی بدم؟؟؟؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نه تنفسم عالیه تا دو‌سه ماه ورزش نکنم بهتره چون بینی م گوشتی بود ورمش زیاده نه عزیزم مشهد نیس ...

منم بینیم گوشتیه😟

هزینه عملت چقدر شد ؟اگه نکاتی داری واسه عمل بینی به دکتر بگم بهم بگو لطفا

واقعا هیچ چیزی ب اندازه ی تناسب اندام تاثیر نداره رو تیپ ادم.حتما بهش اهمیت بدین وقتی وزن مناسبه به ...

اره واقعا اعتماد بنفس میده اونموقع هر چی بپوشی بهت میاد