خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9741 عنوان ترمیم بینی 176 بازدید | 41 پست کسی انحام داده هعی دنیا به هیچکی وفا نداری... 1404/08/13 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9741 من دارم تحقیق میکنم مشکل بینیت چیه ؟؟ هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9741 من دارم تحقیق میکنم من نوک بینیمو دوست ندارم میخوام برم پیش دکتر خودم ترمیم کنه بنظرت غضروف بزاره هزینه میخواد اطلاعی داری شما راجب ش هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6521 پروجکشنش دوست دارم کمتر باشهیه کم مشکل تنفس وقتی دراز میکشم بیشتر میشهیه مقدار سرِ بینیم هم جمعتر بشه
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9741 پروجکشنش دوست دارم کمتر باشهیه کم مشکل تنفس وقتی دراز میکشم بیشتر میشهیه مقدار سرِ بینیم هم جمعتر ب ... نوع بینیت چی بود ؟ پیش دکتر خودت یا یکی دیگه من گوشتیم هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6521 من نوک بینیمو دوست ندارم میخوام برم پیش دکتر خودم ترمیم کنه بنظرت غضروف بزاره هزینه میخواد اطلاعی دا ... کلن هزینه بینی ترمیمی بیشتره ولی دکتر خودت بری فقط هزینه کلینک رو میگیرنمن پیش دکتر خودم نمیرمدکترت کی بوده؟ ترمیم قبول میکنه؟
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9741 کلن هزینه بینی ترمیمی بیشتره ولی دکتر خودت بری فقط هزینه کلینک رو میگیرنمن پیش دکتر خودم نمیرمدکترت ... اخه همه میگن اگه غضروف دنده یا گوش بردارن هزینه نداره ولی من از دکترم پرسیدم گفت هزینه دارهدکتر من شهر خودمه شهرستانم هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9741 کلن هزینه بینی ترمیمی بیشتره ولی دکتر خودت بری فقط هزینه کلینک رو میگیرنمن پیش دکتر خودم نمیرمدکترت ... اوایل که ناراضی بودم از عملم گفت برو بعد ۱۸ ماه ببینم چی از دستم میاد احتمالا غضروف بخوای و.. هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6521 نوع بینیت چی بود ؟ پیش دکتر خودت یا یکی دیگه من گوشتیم پوست بینیم ضخیمهپایینش گوشتی بالاش استخونی
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6521 اخه همه میگن اگه غضروف دنده یا گوش بردارن هزینه نداره ولی من از دکترم پرسیدم گفت هزینه دارهدکتر من ش ... اونم هزینه دارهایشالا ایندفه خوب دربیاره برات
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9741 پوست بینیم ضخیمهپایینش گوشتی بالاش استخونی واای مثل منی منم اینجور بود بینیم الان زیر نوک بینیم یکم پاینه گفتم دوست دارم صاف باشه گفت غضروف باید بزنم و میگفت اگه ببرم بالا چروک میشع 🫤 هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6521 اوایل که ناراضی بودم از عملم گفت برو بعد ۱۸ ماه ببینم چی از دستم میاد احتمالا غضروف بخوای و.. من سال ۸۶ عمل کردم را تنفسیم خوب بود احساس میکنم به مرور مشکل پیدا کرد
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9741 اونم هزینه دارهایشالا ایندفه خوب دربیاره برات مرسی هنوزم نرفتم پیشس فقط از ادمینش سوال کردم گفت هزینه کلینیک بده ۱۴ م بعد گفتم اگه غضروف بخواد چنده گفت ۶۰م 🙄😬 هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 6521 واای مثل منی منم اینجور بود بینیم الان زیر نوک بینیم یکم پاینه گفتم دوست دارم صاف باشه گفت غضروف با ... ببین این تیغه وسط بینی پایینشو میگی؟دخترخاله منم اینجوری بود دکتر امید ابراهیمی براش ترمیم کرد خیلی خوب شد