2777
2789
عنوان

ویژگی های یک دوست پسر خسیس

17131 بازدید | 87 پست

بچه ها من ۱.۵ ساله توی یه رابطه ام

و خب به دلایلی حس میکنم دوست پسرم خسیسه و شاید بعد از ازدواج یا طی مراسم عروسی اونطور که باید و شاید برام مایه نذاره‌..

یه چند مدل از کاراشو میگم ببینین نظر شما هم همینه یا نه

اینم بگم که سه ماهه میره سر کاره و حدود ده تومن در ماه (شاید یه کم کمتر دقیقشو نمیدونم) درمیاره

و در مورد خانواده هم خانواده شون دستشون به دهنشون میرسه یعنی در حدی میرسیده که ماشین خارجی زیر پای آقا بندازن

حالا دونه دونه رفتاراشو میگم براتون

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اولیش

من کلن وضع خودمم خوبه ینی هرچی که دلم بخواد رو خودم هرجوری شده میخرم و خانوادمم از اونایی نیستن که بذارن حسرت بکشم

اینو گفتم که بگم عقده ندارم

قبل از اینکه دوست پسرم بره سر کار پول تو جیبیش کم بود ینی شاید یه کم از مال من بیشتر بود

که خب منم طبیعتن با این مخارج توقعی نداشتم

حالا باز هم با اون پول کم جسته گریخته یه کادوهای کوچولویی میگرفت برام

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

تولدمو مثلن میتونم بگم

اتفاقن سورپرایزم کرد و تولد سورپرایزی برام گرقته بود و دوستامو دعوت کرده بود و تزیین کزده بود و اینا

ولی کادوش خقیقتن زیاد جالب نبود

یه چیزی حدوو ۴۰۰ تومن قیمتش بود و چیز خوشگل و شکیلی هم نبود

این از این

منم همچین پخی رو خوردم الان تا گردن توش گیر کردم و ازش بچه دارم انقدر خسیس ک نمیرینه گشنش نشه

😂😂😂😂خواهر نمیشه بخندی همه خوابن رعایت کن

♥️به حکمتش دل بسپار♥️

برای ولنتاینم کل ماشینشو باز گل ریخته بود با یه خرس کوچولو و یه دونه از این گل رز های جاودان و یه پاور بانک (نمیدونم پاوربانک چی میگفت اون وسط)

از شوهرش نمیشه اینقد توقع داشت که تو از دوست پسر داری😕

اجازه بده به آخراشم میرسه