2777
2789
عنوان

ویژگی های یک دوست پسر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 17131 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدمو مثلن میتونم بگم اتفاقن سورپرایزم کرد و تولد سورپرایزی برام گرقته بود و دوستامو دعوت کرده بود ...

من از شوهرم دوتا بچه دارم پنج سال باهاش زندگی کردم کل پنج تا تولدم چهارصد تومن برام خرج نکرده😒😒😒

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بعد خلاصه این توی روند فارغ التحصیلیش گره افتاد

همش اعصابش خورد بود که چرا زودتر فارغ التحصیل نمیشه کار کنه

هرچیم من میگفتم بابا تو حالا دو ماه دیرتر کار کنی چیزی نمیشه

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
تولدمو مثلن میتونم بگم اتفاقن سورپرایزم کرد و تولد سورپرایزی برام گرقته بود و دوستامو دعوت کرده بود ...

اهم اهم یه چیزی بگم اینجا!اگ ایشون خسیسن شماهم پولکی هستین پس...ارزش همه چیو با پول نمیسنجن!همین ک وقت گذاشته برات تولد گرفته خوشحالت کنه فک نمیکنی نشون میده که بهت ارزش میده؟!و البته شما زنش نیستین دوس دخترشین!انتظار نداشتی که سوییچ ماشین یا کلید ویلا بهت تقدیم کنه؟!

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻

باز میگفت نه من باید کار کنم هرچه زودتر

میگفتم مگه تو چی کم داری

میگفت حتمن نباید که چیزی کم داشته باشم

من همین که بتونم کسایی که دوسشون دارم رو خوشحال کنم یه دنیا لذت میده بهم

همین که یه چیزی که دوست داری بگیرم لبخندتو ببینم فلان میشم و اینا

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم