2777
2789
عنوان

کسی رزماری زده به کلش😭

135 بازدید | 12 پست

بعد چند مدت موهاتون بلند شد؟

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

هیچ چیزی معجزه نمیکنه فک نکن زودتر موهات بلند مبشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ چیزی معجزه نمیکنه فک نکن زودتر موهات بلند مبشه

🥲

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

6 ماه زدم مداوم اصلااااا تاثیری نداشت فیتو هم خوردم هیچی نشد ، فقط شامپوی بیوکسین قرمز باعث قطع ریزش ...

پس منم بخرمش

خیلی میریزه موهام کچل شدم

منم تنبلی دارم ریخته کلم

ماینوکسیدیل ۵ رو با تونیک هیرونیک قاطیک ن هرشب بزن درست میشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

پس منم بخرمشخیلی میریزه موهام کچل شدم

قرص بخور ولیک اینوکسیدیل هم بزن

ماینوکسیدیل قطع بشه ک ریزش دوبرابر میشه

خب قطع نشه

مگه مسواک قطع میکنی؟

قطع بشه بدتره یا الان که داری کچل میشی؟