2777
2789
عنوان

ویژگی های یک دوست پسر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 17131 بازدید | 87 پست

بعد منم بهش میگفتم اوکی ولی من چیزی از تو نمیخوام که انقدر حرص میخوری

باز میگفت نه من اینجوری حال میکنم

این بحث چند بار تکرار شد

حتی یه بار بحث سر دوست پسر قبلی من شد که اونم کار میکرد و داشتم تعریف میکردم براش مقدار درآمدشو اینجوری بود که ینی کل پولاشو برات کادو میخرید دیگه!؟

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراشماها دارید حرص میخورید بابا هر کس ی حدی داره یکی براش کادو  400 تومنی خیییلی لاکچریه ...

حرص نمیخوریم نمیگیم ۴۰۰تومن زیاده یا کمه میگیم ارزش معنوی کاراشو ببینه نه مادی...شوهرش که نیس دوس پسرشه

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻
چراشماها دارید حرص میخورید بابا هر کس ی حدی داره یکی براش کادو  400 تومنی خیییلی لاکچریه ...

آرام باش عزیزم ما حرص نمیخوریم دو هم نخور پوستت خراب میشه

♥️به حکمتش دل بسپار♥️
باز میگفت نه من باید کار کنم هرچه زودتر میگفتم مگه تو چی کم داری میگفت حتمن نباید که چیزی کم داشته ...

ببین با این اوصاف ک میگی حس میکنم دو حالت داره

یا واقعا دوست داره و برای خوشالیت تلاش میکنه اما ذاتش خسیسه ک خب ب نظرم میتونی با ی کم سیاست ببریش ب سمت و سویی ک خودت میخوای یه جاهایی بهش خط بدی

یا اینکه تو باغ نیس اصن نمیدونه در چ حد باید خرج کنه و چ کنه

مثلا اون پاوربانک 😐😂

ک بازم همون روش بالا کارسازه

برای ولنتاینم کل ماشینشو باز گل ریخته بود با یه خرس کوچولو و یه دونه از این گل رز های جاودان و یه پا ...

تو برای ولنتاین چی خریدی براش؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

ینی خلاصه قبل سر کار رفتنش یه طوری رفتار میکرد که انگار فقط هدفش اینه کیفیت رابطه مونو بهتر کنه

ولی اتفاقی که افتاد:

صبح تا شب سر کاره و خیلیییی کم میتونیم همو ببینیم

و در مورد درآمدش

توی این سه ماه جز یه شاخه گل چیزی برای من نگرفته

نمیخوام از حق بگذرم... وقتایی که بیرون میریم همیشه جاها و رستورانای خوب و گرون میریم

ولی خب مثلن قبلنا ۵ روز تو هفته جاهای دم دستی میرفتیم یه آخر هفته جای خوب میرفتیم

الان دم دستیا حذف شدن و آخر هفته هه مونده

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
حرص نمیخوریم نمیگیم ۴۰۰تومن زیاده یا کمه میگیم ارزش معنوی کاراشو ببینه نه مادی...شوهرش که نیس دوس پس ...

خب عمق روابط متفاوته ی سریا واژه دوست پسر کمشونه واقعا هدفشون ازدواجه این حرفا مطرح نیس واسشون

و خب چند تا مثال میخوام بزنم

این خانم دوستش یه مرکز مراقبت های زیبایی و رنگ مو و این کارا رو داره

بعد مامانشو معرفی میکنه بره اونجا