2777
2789
عنوان

ویژگی های یک دوست پسر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 17131 بازدید | 87 پست
ینی دوسش نداری؟ب دوس داشتنتم شک کردی؟این خیلی مهمه چون اگه حست بهش واقعی باشه دیگه سبک سنگین کردن ق ...

دوسش دارم ولی دروغ نگم وقتایی که به این چیزا فکر میکنم یه لحظه ازش بدم میاد

نمیدونم آخه صحبت هم بکنم هم خجالت میکشم هم سوء تفاهم مبشه

گیری افتادما

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
به نظر من ايشون اصلا خسيس نيست شما خيلي پرتوقع هستين اينكه دايم خودتون رو بادوست دختر قبلي يا مادر ا ...

حالا مادر هیچی حرف شما درست

اینکه من خودمو با دوست دختر قبلیش مقایسه کنم چرا باید اشتباه باشه!؟

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ب نظرم اگه از راه درست بگی سوتفاهم نمیشه تایم رابطتونم ک کم نیس

فعلن تصمیم گرفتم یه پولیتیک دیگه پیاده کنم

یه زوج از دوستامو بکشم وسط و فرضن بگم فلانی واسه دوستم این کارو کرد وای چقدر قشنگ منم دوست داشتم

ببینم به روی خودش میاره یا نه

دیگه اینم نیاره...

فعلن تصمیم گرفتم یه پولیتیک دیگه پیاده کنم یه زوج از دوستامو بکشم وسط و فرضن بگم فلانی واسه دوستم ا ...

ارره همینکارر کن من همیشه از اینکارا میکنم

این خودش ی نوع خط دادنه ک بهت گفتم دیگه

غیر مستقیم

فعلن تصمیم گرفتم یه پولیتیک دیگه پیاده کنم یه زوج از دوستامو بکشم وسط و فرضن بگم فلانی واسه دوستم ا ...

لطفا اصلا اینکارو نکن چون جواب نمیده،اولا وقتی باهم بیرون میرید متکی باش به جیب خودت،دوما بنظرم من خسیس نیس ولی حالا که سرکار میره ارزش پول براش بالا رفته برای مادرش خرج کرده مطمئن باش روشو نداشته پس بگیره و همینطور نمیخواسته جلوی خانم دوستش مامانش ضایع شه،ولی خودت رو با دوس دختر قبلیمه تو رو خدا مقایسه نکن دگ،اون برای گذشتش بود و اینکه هنوز اون زمان کار نمیکرد پول براش ارزش نداشت در ضمن اولین دوس دخترش بوده و فکر میکرده هرچی براش خرج کنه برا خودشه

ولی حالا که شک افتاده به جونت که چقد دوست داره،روش فکر کن امتحانش کن نه با پول،با علاقت با عشقت ،،ببین میتونی از عشقش دست بکشیی ا اونقد دوسش داری که این بچه بازیش رو ببخشی،،لطفا عزت نفس خودت رو نشکن،،عزت نفس ایشونم محترم بشمرم،،

حالا مادر هیچی حرف شما درست اینکه من خودمو با دوست دختر قبلیش مقایسه کنم چرا باید اشتباه باشه!؟

از اين نظر اشتباهه كه خيلي چيزها تو نوع رابطه و كيفيت و و كميتش تاثير داره الان رابطه شما با اين اقا شبيه رابطتون با شخص قبليه؟اين اقا موقع رابطه با نَفَر قبلي سنش خيلي كمتر بوده سلايق و نظرات و اهدافش هم خيلي با الان فرق ميكرده براي به دست اوردن پول هيچ تلاشي نميكرده و راحت از پول تو جيبيش خرج ميكرده هر كدوم از اينها خودش به تنهايي كلي اثر داره 

درسته ولی اگه بحث قدر پول بود وقتی مامانش میخواست پول رنگ مو رو پس بده میگرفت ارزش پولش برای مامانش ...

خب اون هیچ تعهدی بهت نداره برای همینه

بعد حالا اگه چندین سال زنشم باشی بازم مامانش براش عزیزتره و مامانشو بیشتر دوست داره یعنی کل مردا همینن

دلت خوشه اینقدر برات خرج کرده دوست پسر من بعد چند وقت اولین قرار حضوری گذاشتیم جلسه اول دست خالی اومد بعدش هم سر ظهر قرار داشتیم یه تعارفم نکرد که بریم یه نون پنیر برات بگیرم کوفت کن. خودم نیاز مالی ندارم ولی یه شاخه گل چیزی نیست