2777
2789

قراره این ماه بزنم چه عوارضی داره میگن قند میاره درسته؟

کسی هم ازش جواب گرفته

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

پارسال میزدم

نه .. اتفاق خاصی نمیفته

فقط من لاغر شدم نمیدونم از اثرات امپولا بود یا چی

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
پارسال میزدم نه .. اتفاق خاصی نمیفته فقط من لاغر شدم نمیدونم از اثرات امپولا بود یا چی

چه خوب خداکنه منم لاغر بشم خیلی شکمم چربی اورده جواب هم گرفتی

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حسابی لاغر شدم فقط شکمم عجیب بزرگ شد😬😬😬

وای نه همین الان میگی ۵ماه حامله ام

وای نه همین الان میگی ۵ماه حامله ام

ن نمیدونم نفخ بود چی بود بعدش بهتر شدا ولی کلا این امپولایی هورمونی واسه منه ۴۷ کیلویی شکم اورده😤😤😤

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

واسه منم اثری نداشت

فقط وزن کم کردم ک نمیدونم فقط ازسینال بوده یا پروژسترون

منفی هم شدم متاسفانه

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...
چه خوب خداکنه منم لاغر بشم خیلی شکمم چربی اورده جواب هم گرفتی

اره گلم

۶ ماهشه الان .. کچلم کرده

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
اره گلم ۶ ماهشه الان .. کچلم کرده

سالم باشه همیشه 

سلام عزیزم خوبی..دیشب تا اومدم پستت رو بخونم که ریپلایم کرده بودی.دیدم تاپیک فالت ترکید.. میشه بگی ...

یه قاشق قهوه ی ترک بریز تو اب سرد هم بزن جوش اومد خاموش کن بعد بخور و فنجونت برگردون 

سالم باشه همیشه 

فدات مهربون

دامنت سبز عزیزم

من زدم الانم ی دختر دارم...دهنممممم خخخخخخخ صاف...اما ارزش داشت

دعا کن منم مادر بشم