2777
2789
عنوان

مامانای تیر و مرداد ۹۹ بیاین با هم باشیم.😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 222 پست
وای اره😍 همش دوست داشتم یه نفرو‌پیدا کنم که تقریبا باهم باشه بارداریمون😍😍😍

خيلي خوبه مرسي كه منو پيدا كردي

تو دكتر رفتي؟

ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍
استارتر تو هم شبا و نصف شبا درد داری؟ من نصف شبا حدود یک ساعت خیلی دلم درد میگیره. طوری که بیدارم م ...

نه ولي من گاهي اوقات زير دلم تير ميكشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. من7-9موعد پریودمه. از جمعه سینه درد دارم ترشح هم دارم ازدیروزم دلم درد میکنه. تورو خدا دعا کنین پریود نشم من دیگه طاقت ندارم. 😭😭😭😭😭😭😭

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
سلام. من7-9موعد پریودمه. از جمعه سینه درد دارم ترشح هم دارم ازدیروزم دلم درد میکنه. تورو خدا دعا کنی ...

ايشالله پريود نميشي ، منم سيسنه درد داشتم سينه دردم هم با قبل فرق داشت

ايشالله پريود نميشي ، منم سيسنه درد داشتم سينه دردم هم با قبل فرق داشت

نمیدونم واقع دیگه خسته شدم الان19ماه اقدامم. خشته شدم بس انتظار کشیدم 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
مامانا من زیر شکمم وقتی سرفه میکنم یا یهو بلند میشم درد می‌کنه مال شما اینطور نیس

آره مال منم تير ميكشه

همون ۲۸ آبان    

من موعدم هم 28 روزه بود هم 30 روزه اگه 28 روزه حساب كنم ميشه 25 آبان اگه 30 روزه حساب كنم 27 آبان