2777
2789
عنوان

مامانای تیر و مرداد ۹۹ بیاین با هم باشیم.😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 222 پست
مرسی عزیزم . ایشالا بسلامت بیان بعلمون. البته من بچه دوممه اولیم پسره سه سال و چهار ماهه است

خدا برات نگهداره پسرتو و این یکی هم دختر باشه که جفتت جور شه

ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍
علائم نداری اصلا؟

ن زیاد .عادی 

ماه های قبل توهم بارداری میزدم ولی این ماه ن

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله ک میشه.منم ماه پیش کلومیفن و لتروزول خوزدم خدا کنه ک باردار بشم منم 5موعدمه.

ااا . 

ان شالله  عزیزم. به امید خدا .

درخواستم رو قبول کن ببینیم چی میشه 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
ای جوووووووووووووووووووووووووووووووونم  نامید نشو من دقیقا یکسال اقدام بودم و اصلا نامید نشدم

من ناامید نیستم خسته شدم.انتظار من دیوونه میکنه.اگه نبودم میخام قیدش بزنم ی مدت.بعد اگه شرایطش داشتم دوباره اقدام کنم.ماه پیش کلومیفن و لتروزول خوردم بجای یدونه باید دوقلو بشه😂

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)

منم حدودا دو سال منتظر بودم . کلومیفن لتروزول امپول اچ سی جی.  هیچی جواب نداد.

دیگه ول کردم برم مرکز ناباروری یزد. چون سنم بالا بود.

دکترم آزمایش  نوشت برای ذخیره تخمدان که دست پر برم مرکز ولی پری نیومد.

بی بی چک زدم خراب بود . بعدش اومدم بندازم آشغالی دیدم دو خط افتاده . 

بعدم ازمایش.

خدایا شکرت .اینو گفتم برای کسانی که نا امیدند .

هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نشید.

فبای آلاء ربکما تکذبان

فبای آلاء ربکما تکذبان