2777
2789
عنوان

کیا نشانه‌هایی از حضور فرشته نجات رو درکنار خودشون رو احساس کردند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9079 بازدید | 229 پست
خوبه من دوست دارم...میشه بدید پیجتون رو...البته اگر مشکلی نیست

rezvan.zmn

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فک میکنم همه چیزو از خود خدا بخواین کافیه...ان الله یکافون...خدا برای همه ما کافیه...منم تو زندگی خیلی سختی کشیدم

یه بار قرار بود با بابام تنهایی برم شهر همسرم روز قبلش حال خوشی نداشتم حتی نمیدونم چی شد یهو به خواهرم گفتم منو حلال کن...روز بعدش ماشینمون که پراید بود خراب شد و مجبور شدیم با وانت بریم...

توی راه بودیم که یهو نمیدونم چی شد باد تو ماشین افتاد چی شد که چپ کردم سه بار ملق زدیم

من شروع کردم به اشهد خوندن میخاستم بخونم گفتم بسم الله الرحمن الرحیم یهو ماشین واستاد...و عجیب تر از اون که هیچیم نشد فقط چن تا خراش...

خدا مراقبم بود حتی اجازه نداد من اشهد بخونم...

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
وای چه معنای قشنگی. کاش منم رافائل داشتم

رافائل من خیلی قویه.مامانش روزی بیست میلی گرم کوزتون مصرف میکنه توی سی چهارهفته بارداری فقط چهارکیلو چاق شده .وزن از دست داده بیشتر زرد شده فشار خون گرفته ولی ب عشق مامانش میجنگه تا بیاد بغلش.واقعا که خداوند شفا دهنده هست.شفا توی وجود رافائل من جاری هست

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
دوستان جواب کیارو ندادم ؟ بگید تا جواب بدم. اخه هنگ کرد گوشیم 

من چرا متوجه حرفاتون راجع ب نجات دهنده،پیدا کردن نجات دهنده نمیشم😔کلا راجع بهش تاحالا نشنیدم.ممنون میشم راجع بهش بهم بگید..

من بعضی اوقات یهو یاد یه خاطره یا یه حس یا یه کوچه یا یه بوی عطر میفتم.مثلا نشستم یهو یه کوچه ای ک سه سال پیش ازش رد شدم مث باد از ذهنم رد میشه،نمیدونم چرا.دلیلش چیه.اصن معنی داره یا ن.

خانواده ام چند شب پیش تصادف خیلی وحشتناکی کردن که کسی از کنار ماشینشون رد میشد زبونم لال فکر می کردن کسی زنده نمونده ولی هیچ خراشی بر نداشته بودن اون به نظرم معجزه بود و کمک خدا و فرشته ها 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍                              برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍

وای ببخشید دوستم.گیج میزنم.حتما اشتباه ریپلای شده.اول دعا میکنم همیشه حال دلت خوب باشه.بعدشم هرچی خاهش دلت هست ب بهترین شکل پیش بیاد برات❤

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده