2777
2789
عنوان

کیا نشانه‌هایی از حضور فرشته نجات رو درکنار خودشون رو احساس کردند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9091 بازدید | 229 پست
نمیدونم عزیزم ولی من سالهاست یکی رو دارم که واقعا نجاتم میده.اخرین معجزه ش توراهه.اسمشم رافائل هست&n ...

من ۱۴ ساله بودم یه نفر اومد به خوابم که پشت سرش چشم داشت ازش ترسیدن و فرار کردم ولی به ظاهر یه پسر زیبا دراومد و بهم گفت هر چی می خوای از من بخواه بهت میدم اسمشم گفت اما بزرگتر که شدم فکر کردم شیطانه چون آدم همه چیزو باید از خدا بخواد

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
ساعت جفت یعنی چی؟؟؟ من اولین بار این چیزا رو دارم میشنوم....ادم تقریبا معتقدیم هستم چرا قبلا جایی در ...

عزیزم از هرکس کمک میخوای وحاجتتو میده از همون بخواه اعتقادات و تفکرات فرق می‌کنه ولی حاجت دهنده یکیه فقط

منم از امام رضا حاجت می‌خوام همیشه ولی جدیدا فهمیدم فرشته کنارم هست

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب دقیقا عین من اوله ازدواجمون خواب بودیم گاز گرفته شده بودیم انگار یهو یکی صدام زد بیدار شدم ف ...

وای چ جالب و تامل برانگیز

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
مثلا درمورد چیزی که میخواید مثلا پول حمله مثب مییگید وکلی تکرارش میکنید تا ملکه ذهنتون شه

تصور کنیم اون چیز رو الان داریم یا خواهیم داشت؟ 

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》                                                                         
من خیلی میبینم  تقریبا هرساعتیو که ببینی دیدم. جز مثلا صبحای خیلی زود که خوابم

نه اونجوری من ندیدم

یه ساعت خاص رو باید چند روز خیلی اتفاقی ببینید

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
ماریانا دوماهش بود .امبولانس دیر رسید.ژینوس بخاطر خطای پزشکی رفت

وای خیلی ناراحت شدم ببخشید پرسیدم، حالا یکی توراه داری😜ایشالا سالم و صالح به دنیا بیاد خدا حفظش کنه😇

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
تصور کنیم اون چیز رو الان داریم یا خواهیم داشت؟ 

دارید

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
من ۱۴ ساله بودم یه نفر اومد به خوابم که پشت سرش چشم داشت ازش ترسیدن و فرار کردم ولی به ظاهر یه پسر ز ...

من دیدمش وجودم پراز ارامش شد.بوی گل پیچید تو دماغم.ازون روز ب وقت سختی صداش میکنم .حتی وقتی ناامیدم حتی وقتی گناه میکنم میدونم ترکم نمیکنه .میشنوه.نجاتم میده

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
منم تگ کن لطفا 

عزیزم گروه پولیه اشکالی نداره .درخواست بدین و شماره تا عضوتون کنم وشرایط رو بگم خدمتتون

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
دارید

من خیلی زود نا امید میشم یعنی اصلا حوصله م نمیکشه به نظرت اگه عضو گروهتون بشم میتونم موندگار بشم واینکه من خودم شاغل نیستم میتونم واسه کسب و کار شوهرم از این قانون جذب ثروت استفده کنم؟

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
من خیلی زود نا امید میشم یعنی اصلا حوصله م نمیکشه به نظرت اگه عضو گروهتون بشم میتونم موندگار بشم وای ...

بله بستگی به باورت واینکه چقدر رو خودت کار کنی دارهگلم. من و خیلیای ذیگه موفق شدیم