2777
2789
عنوان

کیا نشانه‌هایی از حضور فرشته نجات رو درکنار خودشون رو احساس کردند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9084 بازدید | 229 پست
من دارمشون عزیزم .اما تل ندارم درچه زمینه ای میخواید اگه دوست دارین وارد گروه بشید تا اچنجا بفرستم ب ...

خیلی زمینه ها مثلا از حرفو حدیث دیگران در امان باشم

شما از کجا میدونین این سابایی که دارین مطمینن؟

ببخشید عزیزم اسمت چیه؟؟؟ امریانا؟؟؟ متوجه نشدم 

اسمم ماریا هستش.اسم اولین دخترم که رفت بهشت ماریانا بود دومی ژینوس.خاستم ترکیب اسممون رو بنویسم نفهمدم چیشد این اسم قبول شد واسه کاربری

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زمینه ها مثلا از حرفو حدیث دیگران در امان باشم شما از کجا میدونین این سابایی که دارین مطمینن؟

چون چنتاشو استفاده کردم جواب گرفتم

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

دوستان جواب کیارو ندادم ؟ بگید تا جواب بدم. اخه هنگ کرد گوشیم 

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
عزیزم واسه همین مساله ای ک گفتم راهی هست؟ چ سابی باید گوش کرد?

برای جوش بود ؟ اخه خیلی سوال کردن عزیزم 

برای صورت چنتا ساب دارم 

فردا درمورد ساب وبیوکنزی تاپیک میزنم

آفرین من هم قبلاً که با روحیه تر بودم هرشب برای فرشته نجات خواسته هام رو روکاغذ می‌نوشتم میذاشتم زی ...

برآورده میشد؟؟؟

چی می نوشتی مثلا

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
سلام من . اموزش هم میدم. تصادف میخواستیم کنیم راه برگشت از مشهد که فرشته محافظم رو صدا زدم وکمکم ک ...

به منم اموزش بده 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
به منم اموزش بده 

عزیزم توی گروهم اموزش میدم اگه میخواید عضچ شید  درخواست دوستی بفرستین تا شماره بدم واتس

وای مگ واقعا ساعت جفت نشونست؟؟؟؟؟  من خیلی میبینم😍

وقتی یه حاجت دارم میبینم خیلی م برام خاصه

شما چه موقع میبینی؟

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
چندسال پیش با ماشین چپ کردم بچه کوچیکمم کنارم رو صندلی شاگرد بود.ی لحظه اسم نجات دهندمو صدا زدم حالب ...

اسم نجات دهنده هاتونو از کجا می دونید

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄