2777
2789
عنوان

کیا نشانه‌هایی از حضور فرشته نجات رو درکنار خودشون رو احساس کردند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9079 بازدید | 229 پست
من چرا متوجه حرفاتون راجع ب نجات دهنده،پیدا کردن نجات دهنده نمیشم😔کلا راجع بهش تاحالا نشنیدم.ممنون ...

هرمدوم از ماها چه ایرانی چه غیرایرانی چه با دین مذهب خاصی باشیم چه نباشیم ، دوتا فرشته نگهبان داریم که همیشه وهمه جاباهامونن.

علاوه برفرشته نگهبان 9دسته دیگه فرشته داریم که مقرب اصلشه وبه ماانسان ها کمک میکنن.

ماها میتونیم از خدا بخوایم که تعداد فرشته های اطرافمون رو زیاد کنه و وازد زندگیمون شن.

وقتی فرشتگان وارد زندگیمون بشن زندگی سراسر عشق زیبایی پول وفراوانی وشفا میشه.

هرفرشته کار مخصوصی داره و وقتی کمک ازشون بخوایم تو همون کار کمکمون میکنه.

مثلا شفا فرشته رافائل مقرب.

وقتی یه خواسته داریم برای اینکه امید بهمون بدن وبگن دریت داریم میریم واینکه بکن کنارمون هستن برامون نشونه میذارن.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
من هر موقع خواسته بزرگی دارم فرشته هام نشونه های قویی بهم نشون میدن مثلاً ساعت جفت،یا نگاه یا حرف خ ...

اون ساعت جفت رو منم میبینم ولی نمیفهمم نشانه چیه؟ یعنی تصمیمی که گرفتم خوبه ؟ یا چیز دیگه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ساعت جفت رو منم میبینم ولی نمیفهمم نشانه چیه؟ یعنی تصمیمی که گرفتم خوبه ؟ یا چیز دیگه است

یعنی فرشته همراهتونه ومشونه های خوبیه

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
هرمدوم از ماها چه ایرانی چه غیرایرانی چه با دین مذهب خاصی باشیم چه نباشیم ، دوتا فرشته نگهبان داریم ...

با زبون معمولی باید بخوایم ک فرشته ها رو زیاد کنه؟؟یا کار خاصی هست ک باید روزانه انجام داد؟؟فرشته ای ک کمک کنه مشکلاتمون حل بشه اسمش چیه

عزیزم من میخوام تو دوره تون شرکت کنم

درخواست دوستی بدین شماره بدین یا شماره بدم واتس اپ پیام بدم بهتون

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
با زبون معمولی باید بخوایم ک فرشته ها رو زیاد کنه؟؟یا کار خاصی هست ک باید روزانه انجام داد؟؟فرشته ای ...

با زبان معمولی. میشه. هرفرشته کار مخصوصی انجام میده .مثلا برا مشکلات چندتا فرشته ههست میکاییل مقرب وعزراییل و...

اگه دوست دارین که کاملا اطلاع داشته باشین میتونید عضو گروهم شید اما شرایط داره. چون اموزش صفر تت صد جذب هدف گذاری بیوکنزی عشق هم میذارم  هزینه داره گلم

خیلی ممنونم گلم.انشالله ک بهترینا برات رقم بخوره❤❤😘

مرسی عزیزم

سلام

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن