2777
2789
عنوان

دیگه متنفرم از پدر مادرم

2649 بازدید | 50 پست

سلام جیگرا امیدوارم حال همتون خوب باشه برخلاف من 

بچه ها امروز با مامان بابام دعوام شد حسابی 

نمیدونم چجوری بگم فقط در قالب یک جمله میتونم بگم که اونا اصلا منو درک نمیکنن اصلا خصوصا پدرم دوبار باهاش شدیداااا دعوام شده هر دوبار ... کارم شده فقط گریه 

اوضاع مالیمون متوسطه رو به پایینه 

اصلا ارم نمیپرسن لباس داری نداری لوازم آرایش داری نداری آرایشگاه میری نمیری نیاز داری نداری هیچی زندگیم فقط شده طعنه و سرزنش هم از خودم هم از اینا بخاطر قبول نشدن کنکور بخاطر اینکه توقعم بالاس چون منم دوس دارم مث بقیه لوازم آرایش داشته باشم و بگردم و آزاد باشم و ... تابستون یه مورد خوب برام پیدا شد که فقط بخاطر شنیدن طعنه های پدرم رد کردم همین( که کلی خرج کنکور کرد و سرکارمون گذاشت و نخوند درصورتی که اینجور نیست به روح پیامبر خدا قسم ) 

درکل خوبن ها پدرم مادرم اما تو مسائل جزئی درک ندارن واقعا مقلا امروز غلط کردم  گفتم چرا یه اهمیت به من نمیدین چرا یه دف نمیگین برو دکتر ببین علت این همه ریزش موهات چیه (حدودا 4 5 ساله که ریزش موی شدید دارم و موهامم رسد نداره ) یا حسین مظلوم شروع شد که نخیر تو خیلی پرتوقعی و این چیزا مزخرف و چه صیغه ای تو فلان و تو بهمان و ناشکری و ... 

اینگه واقعا دلم میخواد مث یه آدم عادی باشم خواسته زیادیه؟!؟! 

حالم واقعا بده اونوقت منم به زور آوردن عروسی

خیلیا از پدر مادرااا بچه هاشونو درک نمیکنن

عیبی نداره..باور کن سوادشو ندارن

پدرمادر منم خیلی جاها اینجورین 

ولی هیچ وقت اینجوری نگو ک ازشون متنفری

من ی بار تو دلم همچین جمله ای گفتم ( تو دلم گفتم اجازه نمیدم تو زندگیم دخالت کنن) شاید باورت نشه واس همین جمله بدجوری چوبشو خوردم! یه جوری مریض شدم و نیازمند خانوادم شدن ک نگو

اونوقت فهمیدم واقعا عزیزتر از اونا کسی و ندارم. هر چقدرم درکت نمیکنن یادت باشه تو براشون خیلی عزیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو تنها این شرایط رو نداری 

سعی کن هر جوری که هست پس انداز کنی

با خانوادت یه قراری بذار در طول هفته یه پول تو جیبی بهت بدن

ازش پس انداز کن سعی کن چیزایی که می خوای با قیمت کم ولی خوب انتخاب کنی، کاری که منم میکنم،نظرات بقیه رو درمورد محصول بخون، خیلی چیزای قیمت پایین هست

واسه مو هم راه درمان خونگی پیدا کن 

اول یه نگاه به غذات بنداز، بعد استرس رو از خودت دور کن،  به موهات روغن چهل مغز بزن، عطاری داره نهاتا ۱۵ تومنه 

اب زیاد بخور رنگ و چهرت باز تر میشه 

سعی کن ارامش داشته باشی 

توی سن تو و کلا هر دختری این چیزا خیلی براش مهمه 

اما دنیا به اخر نرسیده خواهر گلم

همه گرون شده بخدا ملت پول ندارن خب باباتو درک کن اگ داشت بهت میداد.... گناه داره غرورش خرد میشه اینق ...

بخدا چند ساله دارم رعایت میکنم ولی اخه تا کجا منم آدمم خب حق زندگی کردن دارم 

من ک حلالشون نمیکنم..ب اندازه چیزایی ک ازم گرفتن و دریغ کردن..خدا ازشون بگیره...

اعتماد ب نفس و عزت نفس و زیبایی و ریزش مو☺🙂

اینا یک صدمشه....

الهی تک تک لحظه های تنهایی و بی قراریم و بکشه..باعث و بانی وضع الانم

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

هر وقت ازدواج کردی و به شرایط امروز پدرومادرت رسیدی میفهمی امروز چه بلایی سرشون اوردی

الان ما هر چی بگیم بی فایدست 

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

اسی کم کم اعتماد پدر و مادرت رو بدست بیار دوباره

درکشون کن، مراعات کن و کاری کن دوباره احترام بینتون برگرده

با این چیزهایی که از پدر و مادرت گفتی، معلومه فقط صلاحتو می خوان

می خوون درس بخونی، موفق شی

از اون طرف وضع اقتصادی جامعه رو که می بینی، دیگه تصور کن چه فشار و استرسی رو پدر و مادرته

در مورد نیازهای پزشکیت باهاشون صحبت کن، ولی صحبت در مورد لوازم ارایش و این جور چیزا رو زیاد نزن (که البته می دونم تو این سن خیلی طبیعیه بخوای، ولی با توجه به وضع اقتصادی نیازاتو اولویت بندی کن)

در کنارش دوباره بشین سفت و سخت درس بخون، کمک حال پدر و مادرت باش، مطمئن باش جواب مثبتشو می بینی از جانب اونا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!