2777
2789
عنوان

دیگه متنفرم از پدر مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 50 پست

عزیزم،من الان هشت سال دانشجو ام،

پدر مادرم هزارتومن هم ندادن،کارم میکنم،

حتی به خونواده ام کمک مالی میکنم،

شده از دوستام لباس گرفتم برای مجلسی چیزی ،

با این وجود هیچ انتظاری ازشون ندارم.

حتی اگه بخوابم ازدواج کنم خودم باید پول حلقه و کت و شلوار دوماد رو بدم ،

دیگه الان نگران جهیزیه هم هستم،

کلی هم خاستگار دارم ،ولی از ترس همین مخارج ازدواج نمیکنم ،اما هیچوقت به پدر مادرم نگفتم چی میخوام ،چ نمیخوام

خب تو اولا سخت در اشتباهی درمورد اونا اینجوری حرف میزی دومن میتونی ازدواج کنی

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو اولا سخت در اشتباهی درمورد اونا اینجوری حرف میزی دومن میتونی ازدواج کنی

تو رو خدا بهش نگید ازدواج کن، واسه حل این موضوع راه حلش ازدواج نیست

ازدواج با این روحیه اشتباهه 

باید بتونه کار کنه، مستقل بشه

تو رو خدا بهش نگید ازدواج کن، واسه حل این موضوع راه حلش ازدواج نیست ازدواج با این روحیه اشتباهه&nbs ...

بابا چرا از کاه کوه میسازی اخ چه روحیی فقط داره ادا در میاره شماهم جوگیرش میکنید

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
بابا چرا از کاه کوه میسازی اخ چه روحیی فقط داره ادا در میاره شماهم جوگیرش میکنید

به نظر شما با ارامش و اعتماد به نفس تجربه بیشتر انتخاب کنه بهتر نیست؟ کسی که این شرایط رو هنوز نمیتونه درست مدیریت کنه، با مسئولیت سنگین ازدواج کنار نمیاد

چون تو پر توقعی با شوهرتم نمیسازی خودتو اصلاح کن

اگه فک میکنید ادا و اصوله میتونید نظر ندید 

اخ دارید جو گیر میشید گفتم یکم ارامتر

منکه الان دارم این پست رو میذارم بخدا تو بیمارستانم اومدم مراقب مریض.حمله میکنه دست بزن داره استفراغ میگنه اما چکنم وقتی خانوادم حقوق چندانی ندارن و حرف های خانواده تو رو میزنن.

😐عاشق این ایموجیم  کلی حرف توشه
منکه الان دارم این پست رو میذارم بخدا تو بیمارستانم اومدم مراقب مریض.حمله میکنه دست بزن داره استفراغ ...

دمت گرم خدایی 

مرحبا به غیرتت 

اگه بتونم بخدا میرم میرم کار میکنم ولی الان نمیتونم برم شرایطشو ندارم وگرنه کار هم پیدا کردم