2777
2789
عنوان

دیگه متنفرم از پدر مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 50 پست

بنده خدا شما میدونی وضع خانوادتو. 

من آدم پولدار دیدم که میگه حتی دخترم به یه سنی رسیده که خودش باید کارکنه خرجش دربیاره. 

بیخیال عزیز. 

خدااز باعث وبانیش نگذره بنده خدا خانواده ها

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شما جای من بودید و اون خرفا رو میشنیدین سنگ هم بودین به جوشش در می اومدین خواهشا سریع و بیجا قضا ...

باشه پس قبول

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
دمت گرم خدایی  مرحبا به غیرتت  اگه بتونم بخدا میرم میرم کار میکنم ولی الان نمیتونم برم ش ...

درکت میکنم چون شرایط من بدتره منم چن ساله موهام میریزه تنبلی دارم وموهای زائد امروز برا سرماخوردگی رفتم دکتر میگه چرا برا موهای صورتت نمیری دکتر ...ودلیلشو من میدونمو خدا ..

پس چرا مامان بابام وقتی میرن مهمونی و عروسی ها کادوهای گرون قیمت میگیرن ولی واسه من ندارن و مسخرم میگنن😭😭😭 دلم خیلی شکست از حرفاش 

بخدا هبچی ازشون نمیخوام ولی حرفاشون واقعا برام سنگین بود 

دمت گرم خدایی  مرحبا به غیرتت  اگه بتونم بخدا میرم میرم کار میکنم ولی الان نمیتونم برم ش ...

غرور ادم له میشه اما چاره چیه.برا رسیدن به ارزوها  باید جنگید.بخدا یه جا خدمه باشگاه بودم اونقد خوبم منو با مربی اشتباه میگرفتن فک نکن راحته اما تا سختی نکشی شیرینی بعدش برات لذت بخش نیست.من با این قبافه و تیپ سطل اشغال کثیف خونی بدون پلاستیک جا بجا میکردم

😐عاشق این ایموجیم  کلی حرف توشه
چی بگم ...حتما نمیتونه تو این گرونی وگرنه هیچ پدر مادری عمدا قصد آزار اذیت فرزندشو نداره...

میدونم عزیزم حرفتون حقه اما اگه ندارن چجوری وقتی میرن عروسی و مهمونی کادوهای گرون قیمت و اینا میگیرن ؟! ولی مالای من قر و فره و پرتوقعی خب منم تو این سن دوس دارم خوشی کنم داشته باشم 

میدونم عزیزم حرفتون حقه اما اگه ندارن چجوری وقتی میرن عروسی و مهمونی کادوهای گرون قیمت و اینا میگیرن ...

عزیزم...مطمئن باش راضی نگه داشتن پدر مادرت خودش کم کم همه چیزو برات فراهم میکنه

پیج من: http://www.instagram.com/Garahun_Charm 
غرور ادم له میشه اما چاره چیه.برا رسیدن به ارزوها  باید جنگید.بخدا یه جا خدمه باشگاه بودم اونقد ...

من آدم بی منطقی نیستم 

حرفتونوتو قبول دارم کاملا حقه و من تسلیمم 

به سختیهای هرکاریم که باشه راضی ام 

دوستای گلم ممنونم ازتون خیلی گلین همگی