2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر لطفا بیاید نظر بدید کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 89 پست
مقصر خودت هستی دیدی که اونا از اول همه چی رو گفتن رسم نداریم فلان بهمان شما چرا قبول کردی عروسشون بش ...

ببین منو همسرم همدیگرو دوست داشتیم،من بخاطر همسرم کوتاه میومدم چون واقعا دستش خالی شده بود سر اینکه خونه خریده بود کسی هم نبود حمایتش کنه،من الان از این ناراحتم که هیچکاری برام نکردن بعد طلبکارم هستن

عزت نفستو بالا ببر .. خیلی شبیه منی ... همهههه ازم راضی ان به همه خوبی زیاد میکنم .. ولی خانواده همس ...

ببین تمام فامیلای همسرم طرف من هستن همه میدونن مقصر مادرشوهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکبار به روشون آوردم که چرا سر عقد کادو ندادین،همسرم خودش سرویس و حلقه و انگشتر خرید اونا هیچی ند ...

مهم نباشه ناراحت هم بشه حقشه نمیشه که حمایتی نداشته باشن ولی دخالت داشته باشن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

خب شرایطش نداره قبول میکنه که با این شرایط ازدواج کنه پس دیگه حق نداره توقع داشته باشه که چرا برای خ ...

ببین این چیزا اینجوری نیست که تو فکر میکنی؟!وقتی چیزی رسمه باید انجام بدن وقتی نمیدن نمیشه که بری ازشون گدایی کنی یا التماسشون کنی،من منظورم این نبود چرا برای خواهر شوهرم میکنن و واسه من نکردن،اون خانواده همسرشه درسته،من میگم چرا مادرشوهرم فرق میذاره بین دختر و پسرش

ببین منو همسرم همدیگرو دوست داشتیم،من بخاطر همسرم کوتاه میومدم چون واقعا دستش خالی شده بود سر اینکه ...

اگه واقعا اونا از شما توقع دارید بدون این که به شما کمک کن پس حق با شما هست وقتی هیچ حمایتی نکردن نباید هیچ توقعی هم داشته باشن 

حق که داری ولی مقصر شوهرته متاسفانه وگرنه خب معلومه دختر با عروس یکی نمیشه منتها شوهرت باید طرف اونا ...

دقیقا منم به همسرم گفتم اینا همش تقصیر خودته انقد هیچی نگفتی که اوناهم میگن خب این خره هرکاری باهاش میکنیم چیزی نمیگه پس بذار بیشتر بزنیم توی سرش

اگه واقعا اونا از شما توقع دارید بدون این که به شما کمک کن پس حق با شما هست وقتی هیچ حمایتی نکردن نب ...

مشکل اینجاست هیچ کاری نکردن برامون بعد انتظار دارن سفر میریم یا تفریح اینارو ببریم با خودمون،یا میریم بیرون انتظار دارن غذا با شوهرم باشه داماد یه نون نمیخره خرج رو باید همسر من بده

من از خودمو همسرم دفاع کردم گفتم چرا بین داماد و عروس فرق میذارید،بخدا بارها شده رفتیم خونشون علنا د ...

تجربه شخصی من اینه که نشون ندی ناراحت شدی چون رفتارشون رو که عوض نمیکنن هیچ تازه بهت تهمت حسادت هم میزنن، شما نشون نده کاراشون مهمه برات ا اون طرف هم هر برنامه ای برای خودتون دارین انجام بدین و دخالت اونا مانع نشه

از این میسوزم که بابام تازه فوت شده بود من بچه یتیم بودم ولی بهم رحم نکردن خدا سر دخترشون بیاره

خدا رحمتش کنه و بهتون صبر بده.. متاسفانه شگرد ادمای خودشیفته اینه با اینکه اشتباه میکنن ولی بعد خودشو قربانی نشون میده با اشک ریختن میره فاز مظلوم نمایی و قربانی که طرف مقابلو مقصر نشون بده..