محض خنده باهاش مسخره بازي دراوردن بچه ها اين توجيه اش بود ولي من باور نكردم
چه دروغ گنده ای گفته ها تابلو😂😂
من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
ديگه دروغ يا راست فعلا كه خودمو ميزنم به اينكه باور كردم راهي ندارم بچهام كوچيكن
عب نداره عزیزم سعی کن مدارا بکنی ب خودت برس لباس جذب بپوش جلوش با عشوه راه برو بزار فقط تورو ببینع از اندام خودت تعریف بکن با ناز براش سفره بچین و موزیک بزار و هرچی که اون گفت بگو حق با توا ببین چی میشع
من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
عب نداره عزیزم سعی کن مدارا بکنی ب خودت برس لباس جذب بپوش جلوش با عشوه راه برو بزار فقط تورو ببینع ا ...
بخدا دارم همين كارا رو ميكنم هيچكي جاي من نيست بخاطربچهام دارم فقط لبخند ميزنم و از درون ميسوزم ولي خداروشكر يه هدف والا دارم اونم عاقبت بخيري بچهامه نبايد بخاطر يه هرزه ولشون كنم ميمونم و بجايي ميرسونمشون خدا رو چه ديدي شايد آدم شد اگه هم نشد بچهام بزرگ ميشن ميزنن تو دهنش من تنها نيستم دوتا دسته گل دارم نبايد بخاطر يه مريض آيندشون زير سوال بره من بدنيا آوردمشون پس مسولم دوست عزيز