2777
2789
عنوان

ادامه زندگي بعد خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9980 بازدید | 67 پست
محض خنده باهاش مسخره بازي دراوردن بچه ها اين توجيه اش بود ولي من باور نكردم

چه دروغ گنده ای گفته ها تابلو😂😂

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ديگه دروغ يا راست فعلا كه خودمو ميزنم به اينكه باور كردم راهي ندارم بچهام كوچيكن  

عب نداره عزیزم سعی کن مدارا بکنی ب خودت برس لباس جذب بپوش جلوش با عشوه راه برو بزار فقط تورو ببینع از اندام خودت تعریف بکن با ناز براش سفره بچین و موزیک بزار و هرچی که اون گفت بگو حق با توا  ببین چی میشع

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
عب نداره عزیزم سعی کن مدارا بکنی ب خودت برس لباس جذب بپوش جلوش با عشوه راه برو بزار فقط تورو ببینع ا ...

بخدا دارم همين كارا رو ميكنم هيچكي جاي من نيست بخاطربچهام دارم فقط لبخند ميزنم و از درون ميسوزم ولي خداروشكر  يه هدف والا دارم اونم عاقبت بخيري بچهامه نبايد بخاطر يه هرزه ولشون كنم ميمونم و بجايي ميرسونمشون خدا رو چه ديدي شايد آدم شد اگه هم نشد بچهام بزرگ ميشن ميزنن تو دهنش من تنها نيستم دوتا دسته گل دارم نبايد بخاطر يه مريض آيندشون زير سوال بره من بدنيا آوردمشون پس مسولم دوست عزيز

بخدا دارم همين كارا رو ميكنم هيچكي جاي من نيست بخاطربچهام دارم فقط لبخند ميزنم و از درون ميسوزم ولي ...

آفرین هممون ی جوری میسوزیم ولس هر کدوممون هدفی داریم مگه ن😉دلیل نمیشه پا پس بکشیم ک آدمهای ضعیف زود میدونو خالی میکنن