2777
2789
عنوان

ادامه زندگي بعد خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 9980 بازدید | 67 پست
تو که میگی جدا نمیشی، شوهرتم که میگی اینقدر روش زیاده که چیزی بهش بگی طلبکار هم میشه، پس دنبال چیزی ...

نه عزيزم من هميشه چيزي پيدا ميكنم كه اين به سادگي ميگه نه و كار من نيست و اينا اگه يه دليل قطعي و يه مدرك ازش گيرم بياد دهنشو سرويس ميكنم خيالت راحت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی کاندو...دوستش تو ماشین شوهرتو چیکار میکنه اخه چقدر دروغ😒😒😒

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
ینی کاندو...دوستش تو ماشین شوهرتو چیکار میکنه اخه چقدر دروغ😒😒😒

نميدونمولله شايد بال دراوردن به مامان باباش گفتم اونا باهاش خرف زده بودن گفتن دختر مال خودش نبوده الكي زندگيتو خراب نكن منم به حرف اونا بخشيدمش

تو که میگی جدا نمیشی، شوهرتم که میگی اینقدر روش زیاده که چیزی بهش بگی طلبکار هم میشه، پس دنبال چیزی ...

منم با شما موافقم وقتی نمیتونی کاری بکنی کنجکاوی نکن تا عواقبشو نکشی گاهی ندونستن خیلی چیزا خیلی بهتر از دونستنه....فقط اون ابهت خودت میاد پایین و روش باز میشه وقتی میبینه هیچ کاری نتونستی بکنی

نميدونمولله شايد بال دراوردن به مامان باباش گفتم اونا باهاش خرف زده بودن گفتن دختر مال خودش نبو ...

چی بگم منم چن باری عکس و اینا تو گوشی شوهرم دیدم ولی بخشیدمش یبار هم تو گوشی سرچ کرده بود زن صیغه ای من دیدم و ساکت شدم ولی گفتش داده دست همکارش که مجرده و اونم سرچ کرده گف روحش هم خبر نداشته 🙁انقدری ناراحت بودم ولی بخشیدمش اونم الان دیگه گوشی ساده گرفته دستش چون میدونه من حساسم.‌‌...ولی اگه بخواد خیانتی هم بکنه با گوشی ساده هم میشه

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
چی بگم منم چن باری عکس و اینا تو گوشی شوهرم دیدم ولی بخشیدمش یبار هم تو گوشی سرچ کرده بود زن صیغه ای ...

اره عزيزم بخدا ديگه خستم كرده خدا كي بفرياد ما ميرسه كي امام زمان ظهور ميكنه😭

اره عزيزم بخدا ديگه خستم كرده خدا كي بفرياد ما ميرسه كي امام زمان ظهور ميكنه😭

سخته ولی تحمل کن کمی سنگین باش باهاش خودش بیاد سمتت سوال پیچش نکن 😑شاید ادم شد والا بعید میدونم ادم بشه 😂😂😂البته بنظر من ولش کن بزار هر غلطی که مبخواد بکنه تو تفریحتو بکن بزار عینه خر کار کنه واست خرجی بیاره بخور و بخواب محل سگم بهش نده بزار بره بیرون توام عشق و حالتو بکن بدرک😐😐😐😐😁😁😂😂

کاندوم میبردن باغ چیکار؟

ثوال منم همینه😐

مردا همهیشه وقتی گندشون در میاد مال دوستشونهگاز جمله شوهر خودم

ها والا😒😒انقدی بدم میادا همیشه ی زاپاس دارن ..منکه اصلا هیچ دوستی ندارم که بندازم گردنش😩