2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم شام دعوتم کرده اما نمیدونم برم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 58 پست

بنظرم برو پیش شوهرت سیاست ب خرج بده اما با خواهرش ک تنها شدی با خنده هرحرفی داشتی بزن یا سرسنگین باش اما پیش شوهرت باهاشون خوب باش

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خدایی مگه زندگی میدونه جنگه که بعضیاتون میگید فلان کارو بکن حرصشو درار محل نذار و .... بابا بیخیال یکم گذشت هم بد نیست حالا اون بنده خدا اشتباه کرده یا شایدم دلیلی برای کارش داشته دیگه فحش که نداده اینجوری باشه یکسره باید در حال حرص خوردن باشید چون شما امروز لج اونو دربیارید اونم فردا لج شما رو درمیاره و این دیگه جنگه نه زندگی. اینو در نظر بگیریم که هر کسی بنا به حد شعور و تربیت خودش رفتار میکنه اگه کسی بیشعور بود دلیل نمیشه ما هم با بیشعوری جوابشو بدیم که

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...

ماخانمایااینوووربومیم خیلی یاانور/اونا نمیخان این نارحتی ب روت بیارن  بنظرت خوب بود ببیننت هی بگن عیبی نداره بچت نشد عیب نداره فلان ...بماند ک بعضی خواهراومادراهمسرام زخم زبون میزنن////منم یمدت ی نارحتی داشتم دوست نداشم برم توجمعا که .....ولی بعد مدتی دیدم هیشگی بااینکه اتفاق بد زندگیمو میدونست حتی سوالی نکردیاچیزی نگفت وووووواقعا خوشحال شدم ک.....اونام نخاستن ادیت شی باحرفی راجبش وسلام///اتفاقا خیلی عادی برو بگو باشوهرت بخندیدشامتو شیک خانم بخور بیاخونت////اینجوری اگ سو نیتی ام داشته بود بااینکارت ینی رفتاراش برات مهم نبوده وانگار ن انگار اتفاقی برات افتاده...

خدا❤️❤️❤️

وای  اسی ببخشید   یه چیز بی ربط بگم  ..ای فیلم داره مسابقه پخش میکنه  ..شرکت کننده به مجری میگه من  تنهام   ..مرد تنهای شبم   من 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
ماخانمایااینوووربومیم خیلی یاانور/اونا نمیخان این نارحتی ب روت بیارن  بنظرت خوب بود ببیننت هی ب ...

نه من از قضیه سقط بچه زیاد ناراحت نبودم خودشونم فهمیدن

ولی یبارم نیان خونمون ؟ 

کل فامیلای مشترکمون اومدن هرکدومم یچیز اوردن

من نمیگم چیزی بیارن اما یبار سر نزنن بگن چته

به شوهرم گفتم بهش بگه شام نمیاییم زحمتت میشه اما بعد شام میاییم اونم الان باهام حرف نمیزنه

چه شوهری با پاشنه پا بزن تو فکش بگو برو پیش آبجی جونت

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش