2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم شام دعوتم کرده اما نمیدونم برم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه سقط کردن که دیگه عیادت نداره!! برو

اخه وضعیت من فرق میکرد حالم خیلی بد بود 

حالا از سقط بچه بگذریم😂 

یبار سنگ کلیه و ورم کلیه و عفونتو باهم گرفته بودم 

وبشدت درد دلشتم و اونام فهمیدن 

انقد شدت درد زیاد بود که فقط خدا میدونه 

اونروز خیلی بهم امپول زدنو سرم وصل کردن اما خوب نشدم 

خلاصه نمیتونستم کاری بکنم

اونا نمیگن این حالش بده تو شهر غریبه 

هیچکس نیس بهش برسه 

چی میشد یبار شاممو میپختن یا زنگ میزدن تعارف میکردن

نه من از قضیه سقط بچه زیاد ناراحت نبودم خودشونم فهمیدن ولی یبارم نیان خونمون ؟  کل فامیلای مش ...

میدونی وقتی ماخانما دهه چهل 50 رد میکنیم تازه میفهمیم خیلی از نارحتیایی که تو بهترین روزای زندگیمون داشتیم از توقع بی جا خودمون برای خودمون بود////شما رفتی قبلا دیدن خاهرشوهرت شمابااختیار میلت رفتی الان توقع داری میگی باااید سرمیزد حداقل.....من حرفم اینه اگه هرکاااری میکنیم بی توقع کنیم که طرف نکرد بهم نریزیم ....دوبارسه باردیدیم نکرد ماهم دیگ نمیکنیم

خدا❤️❤️❤️
اره دیگه منم مث خودشون میشم

افرین / ابدا خودت شوهرت بخاطر اونا بهم نریز  بخدا نمی ارزه این دوروز دنیا بخاطر این مساعل بهترین لحطاتتونو تلخ کنید//////دیروز حرفای بچه های بیماری ام اس میخوندم باخووودم عهدکردم دیگ نارحتی بخودمو عزیزای زندگیم راه ندم

خدا❤️❤️❤️
اخه وضعیت من فرق میکرد حالم خیلی بد بود  حالا از سقط بچه بگذریم😂  یبار سنگ کلیه و ورم ک ...

عزیزم دورزجون تو ،گور باباشون،نیومدن تو زنده نموندی..من یادگرفتم از کسی توقعی نداشته باشم،شمام نداشته باش

نه من از قضیه سقط بچه زیاد ناراحت نبودم خودشونم فهمیدن ولی یبارم نیان خونمون ؟  کل فامیلای مش ...

سلام عزیزم خوبی

شام رفتی مهمونی خواهرشوهرت

خوش گذشت اگه دوست داری بگو چیا گذشت بهت

سلام عزیزم 

قبله تاپیک زدنم به شوهرم گفتم نمیام 

دیگه تا عصر که سرکار رفت باهم حرف نزدیم درموردش

تقریبا یه ربع بعد سرکار رفتن شوهرم زنگ زدم گفتم بریم خونشون شام  گفت خواهرم تازه زنگ زد  گفت شام بذارم یانه ؟ شوهرمم گفته نه نذار

منم گفتم عب نداره بعد شام بریم 

خلاصه بعد شام رفتیم و خواهر شوهرم مث سابق باهام حرف نزد🤔

یکی دوساعت نشستیم و بامن حرف نزد 

با داداشش حرف زد 

بعدش اومدیمو من دورش خط کشیدم تا موقعی که خودش درس شه