2777
2789
عنوان

هزینه آی وی اف چقدره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 54 پست
مرکز ناباروری ابن سینا هم خیلی خوبه . همه چی رو نظمه . 

میگند قبلا خوب بود دیگه مثل قبل نیست دکان باز کردند.  کلی تحقیقات کردم نمیدونم چی درسته چی غلط.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد گرون!!؟به ما گفتن حداقلش ده تومن..ما نهایتا بتونیم پونزده تومن  جور کنیم!کم نیاریم؟😞

منم میرم ابن سینا گفتن هزینه اش ده میلیونه . خدا کنه بیشتر نباشه

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
من وزنم بالاست دارم کم میکنم اگه این لعنتی بیاد پایین

من بجاش ریزش مو و جوش صورت زیاد دارم. این تنبلی تخمدان لعنتی روی هر کسی یه مدلیه.

متفورمین خیلی وزن رو کم میکنه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
میگند قبلا خوب بود دیگه مثل قبل نیست دکان باز کردند.  کلی تحقیقات کردم نمیدونم چی درسته چی غلط.

منم از ابن سینا خوشم نمیاد

خیلی پولکی اند

مثلا طرف یه مشکلی داره که اگه دکتر حوصله کنه احتیاج به عمل نداره تا بری پیششون میگن اول برو عمل کن و جنین فریز کن و ....

به نظرم همش در حال چاپیدن هستن 

اصلا هم دکترای معروفی نداره 

اسم چهار تا معروف رو زده ولی هیچ کدوم اونجا نیستن 

فکر نکنم .چون بیمه سلامت رو هم واسه ازمایش ها قبول میکنن 

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
من48✋

تنبلی تخمدان هم داری؟

بیمارستان بهشتی اصفهان؟ خونه پدرشوهرم اصفهانه ولی شوهرم میگه نمیخوام اونا بفهمند تعریف یزد رو شنیده ...

گلم‌تهران هم بیمارستان دولتی هست ب ای ای یو ای ای وی اف چرا تهران نمیری 

همه چی درست میشه 
من بجاش ریزش مو و جوش صورت زیاد دارم. این تنبلی تخمدان لعنتی روی هر کسی یه مدلیه. متفورمین خیلی وزن ...

اخه بیشتر میوه میخورم الان متفورمین بخورم قندم میوفته حالم بد میشه

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
من بجاش ریزش مو و جوش صورت زیاد دارم. این تنبلی تخمدان لعنتی روی هر کسی یه مدلیه. متفورمین خیلی وزن ...

گروه تو واتساپ طب سنتی یکی از بچه های اینجا برد من تو گروه خیلی خوبه میخای من یک ساعت دیگه پیام میدم بهت درخواست میدم قبول کن شماره را بدم بهت بگو عضوت کنند

همه چی درست میشه 
من انقد خوردممممم..هیچی ب هیچی😔😔😔 همه فامیل شوهرم یاحاملن یا زاییدن یکیشونم امروز زایید کارم هم ...

گلم‌خدا بزرگه شاید مشکل از جای دیگه هست میخای بیای تو‌گروه تو واتساپ‌ طب سنتی یکی اینجا گفت خیلیا نتیجه دیدند

همه چی درست میشه