2777
2789

عیب نداره همیشه میگن زن باید مردو نرم کنه یه مواقعی وقتی هم صلح کردی بزار بفهمه که تو برا عشقتون از غرورت میگذری و بهشم بگو دلم نیومد غرور تو بخاد بشکنه که مرده منی 

سیاست به خرج بده ولی واقعیت هم همینه ...

عزیزم بخدا وقتی میبینم زندگی کسی سرد بخاد بشه قلبم بدرد میاد چون میفهمم چقدر بده اونم سر چیزا حل شدن ...

قبلا بچه ها رو هیلی بهانه میکردم از یس پیش قدم میشدم تاویک اخرمو بخون لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم یعنی الان چیکار کنم؟

یجوری یه ن‌شونه براش بفرست که بیاد سمتت نرم شه بعدم بهش میفهمونی که برا عشقتون هرکاری میکنی و دلت نخواست غروره مردت بشکنه برا همین پا پیش گذاشتی 

یکاری میکنی تو دلش بفهمه چه خانومی داره چ دل بزرگی داره خودش شرمنده میشه ایشالله که اخلاقش باب دلت بشه کم کم 

یجوری یه ن‌شونه براش بفرست که بیاد سمتت نرم شه بعدم بهش میفهمونی که برا عشقتون هرکاری میکنی و دلت نخ ...

بازم میفهمه پیش قدم شدم مثل 12سال

ک دارم پیش قدم میشم ممنونم ابجی هیچ نشونه ای نمیفرستم اون مطمینه میرم سمتش برا همین نمیاد جلو باید بفهمه این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیس و دیگه نمیرم

ترجیح میدم ب همون روال ادامه بدم ممنونم

سلام ابجی نمیدونم چم شده ی چیزی عین خوره افتاده ب جونمفک میکردم من دارم خودمو قایم میکنم از شوهرم ام ...

ص

نگران نباش،ان شالله اینجوری نمیشه

ولی بدون هر زندگی ممکنه سر یه بی درایتی به گند کشیده بشه،بعد این مراقب باش

فقط تو احترام کن،همونجوری نوشتم انجام بده ،

سر دست بچه هم میتونی یه زنگ بزنی ،سلام علیک کنی،با احترام بپرسی که

میشه بگی دست بچه رو چیکار کنیم نگرانم ،بعد هرچی گفت بگو چشم هرچی گفت

فقط اگه گفت خودت ببر ،بگو نه تنها نمیتونم شما نباشی نمیتونم ،همون صبرمیکنم تا بیای 

این توش احترام ،پرسشی درخواستت نه دستوری

میگی شما نباشی تنهایی نمیتونم ،یعنی ما بهت نیاز داریم ،این بهش اقتدار میده

بین همین جزئیات ریز کولاک میکنه

سلام ابجی نمیدونم چم شده ی چیزی عین خوره افتاده ب جونمفک میکردم من دارم خودمو قایم میکنم از شوهرم ام ...

ببین وقتی تو از اتاق درنیومدی چند روزه ،اون میگه خوب خانمم دیگه بهم احتیاج نداره،همین فکر باعث این رفتارش شده که نیومده

میخوام بگم مرد وقتی حالش خوبه که ببینه خانمش بهش نیاز داره ،وقتی حالش خوبه که ببینه مرد مفیدی ،باعث خوشحالیته،و تو بهش نیاز داری

اینجوری متوجه شدم  همسر توازون مرداست اقتدار بدی بهش ها میمیره برات

سلام عزیزم خواهرانه دارم بهت میگم که اگه بخوای اینطوری پیش بری زندگیتون روز ب روز سردتر میشه طوری میشه که اگه یه ماه هم حرف نزنین عادی میشه برای شوهرت .هیچ چیز اندازه ی احتزام و اقتدار دادن به مرد دلگرمش نمیکنه . 

یعنی بازم پا پیش بزارم برای اشتی؟

اگه پا پیش نمیزاری 

اما بیا بیرون از تو اتاق خودتو اراسته و مرتب کن . 

خودت بهتر میدونی از شرایط،زندگیت اما میتونی یه غذایی درس کنی ک دوس داره .وو کارایی ک میدونی خوشش میاد

اگه با هم اشتی کردین لطفابه راحتی از دوباره بی حزمتی نکن که دیگه ب این مدل زندگی کردن عادت میکنید . 

عزیزم شما باید شروع کنی به خودت ، بدنت و روحیت ارزش قائل بشی. مثلا امروز بلند شو خیلی قشنگ آرایش کن لباس خوب بپوش یه غذای خوشمزه بپز. وقتی اومد اصلا به روت نیار سمتش هم نرو ولی اگه خودش اومد سمتت پسش نزن اصلا. این روال و همیشه ادامه بده. علاوه بر این شروع کن برو باشگاه و پیاده روی. یه کلاس هنری چیزی هم ثبت نام کن اگه تایم نداری یا از نظر مالی نمیتونی مجازی ثبت نام کن کلی کلاس قیمت مناسب هست. هر روز به خودت برس ورزش کن تمیز و مرتب باش. آهنگ بذار برقص.روحیت شاد باشه به خودت برسی همسرت هم جذب میشه. اگه نیومد سمتت بذار نیاد ولی تو همچنان به خودت برس بذار بدونه به خاط خودته نه اون. اصلا اصلا ازش معذرت نخواه ازش توجه نخواه .خودش میاد سمتت.ولی اگه غمباد بگیری افسرده باشی بری تو اتاق خودتو حبس کنی بیشتر ازت زده میشه