2777
2789

اون شماله من قم تو این دو سال نیومده من ببینه من دو بار رفتم دیدنش  اونم به درخواست  خودش برام بلیط گرفت و با خرج خودش رفتم..

ولی من میگم بیا ببینمت کلی بهونه میاره که سرکارم بهم مرخصی نمیدن صبر کن و اینا ..و اینم بگم قصدش ازدواجه من پیش همه فامیل دوستاش نامزد خودش معرفی کرده و خدایی پسر مثبتیه و اهل کاره با این وجود کلی برام وقت می‌ذاره ابراز احساسات می‌کنه میگه دلش برام تنگ شده و همیشه باهام چت می‌کنه در روز زیاد زنگ می‌زنه..حتی برام خرج زیاد می‌کنه از خوراکی که برام آنلاین سفارش میده تا لپ تاپ و لباس اینا

مطمعنم دوسم داره اما نمیاد ببینتمممممم هروقتم میگم چرا نمیایی دعوامون میشه میگ شرایط ندارم صبر کن

نمی‌دونم چکار کنم بنظر شما چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نمیاد دیدنت..تو این دوسالم رسمی خواستگاری نیومده. فکر نمیکنم جدی باشه و قصدش ازدواج

اللهم الرزقنا شهادت❤️ تنی خونین درآغوش حرم رفت، دلا دیدی که حاجی زاده هم رفت. سرود بی قراری خوانده ام باز، چرا از قافله جا مانده ام باز......💔