2777
2789
عنوان

هزینه آی وی اف چقدره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 54 پست
نه من تخمدانهام خیلی سرتق هستن با دارو هم فولی خوب به زور دارم

منم با دوز بالای لتروزول و دارو به زور یه دونه فولیکول غالب داشتم دکترم گفت بدنت به دارو ها جواب نمیده.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان صارم رفتم بدون انتقال جنین و فریز ۲۴ میلیون شد 

البته تمام سونو و آزمایش و ویزیت و هزینه تخمک کشی اینا

البته واسه آی وی اف

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
منم با دوز بالای لتروزول و دارو به زور یه دونه فولیکول غالب داشتم دکترم گفت بدنت به دارو ها جواب نمی ...

من کلی امپول زدم... گونال و سینال و کلی چیزای دیگه..

وزنتون بالاست؟؟

خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
کجایی گلم ببین شهرتون داره من بهشتی اصفهان میرم

بیمارستان بهشتی اصفهان؟

خونه پدرشوهرم اصفهانه ولی شوهرم میگه نمیخوام اونا بفهمند تعریف یزد رو شنیده میگه بریم یزد.

خودمونم تهرانیم میگه فقط یزد.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
میشه همون اول بگیم آی وی اف میخواییم؟

آره میشه..دکترم گفت هنوز جا داری برا ای یو ای ولی من گفتم نه نمیخوام خودمو معطل کنم

آی یو آی یه چیز بی خوده!برا کسایی خوبه که مشکلی ندارن و میخوان همون ماه بگیره خوبه

چی میگی تو😤😤😤😤
من کلی امپول زدم... گونال و سینال و کلی چیزای دیگه.. وزنتون بالاست؟؟

نه متاسفانه وزنم کمه ۴۹ کیلو هستم. کمتر ازین بودم.

تا میتونی سیاه دونه عسل بخور گلم یا با خرما من تخم هویج گرفتم از اول پریودیت دم کن بخور

من انقد خوردممممم..هیچی ب هیچی😔😔😔

همه فامیل شوهرم یاحاملن یا زاییدن

یکیشونم امروز زایید کارم همش شده گریه کردن

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
من میخواستم برم پیش دکتر مهدوی تو شریعتی انگار دیگه نیست اگه بیمه نداشته باشیمم هزینش کمه؟

نمیشناسم مهدوی رو

اونجا ال یاسین معروف و دکتر اقاحسینی

فکر کنم اگه بیمه سلامت هم داشته باشین رو هزینه عملتون تاثیر داره 

والا میگن اونجا طرح هشتاد و پنج درصد داره 

یعنی هزینه تخمک کشی و انتقال و ویزیت و سونو کمه

داروهارو نمیدونم چطوریاست ولی احتمالا ازاد باشه برای کسی که بیمه نداره

دارو هم بستگی به مشکل خانوما داره اگه تخمدوناشون مشکل اساسی نداشته باشه هزینه داروها کم میشه 

بیمارستان صارم رفتم بدون انتقال جنین و فریز ۲۴ میلیون شد  البته تمام سونو و آزمایش و ویزیت و ه ...

چقد گرون!!؟به ما گفتن حداقلش ده تومن..ما نهایتا بتونیم پونزده تومن  جور کنیم!کم نیاریم؟😞

چی میگی تو😤😤😤😤