2777
2789

اون شماله من قم تو این دو سال نیومده من ببینه من دو بار رفتم دیدنش  اونم به درخواست  خودش برام بلیط گرفت و با خرج خودش رفتم..

ولی من میگم بیا ببینمت کلی بهونه میاره که سرکارم بهم مرخصی نمیدن صبر کن و اینا ..و اینم بگم قصدش ازدواجه من پیش همه فامیل دوستاش نامزد خودش معرفی کرده و خدایی پسر مثبتیه و اهل کاره با این وجود کلی برام وقت می‌ذاره ابراز احساسات می‌کنه میگه دلش برام تنگ شده و همیشه باهام چت می‌کنه در روز زیاد زنگ می‌زنه..حتی برام خرج زیاد می‌کنه از خوراکی که برام آنلاین سفارش میده تا لپ تاپ و لباس اینا

مطمعنم دوسم داره اما نمیاد ببینتمممممم هروقتم میگم چرا نمیایی دعوامون میشه میگ شرایط ندارم صبر کن

نمی‌دونم چکار کنم بنظر شما چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.