2777
2789

ما چند وقت پیشا مهمون دعوت کردیم برا شام

غذا قرمه سبزی گذاشتم و ته چین با جوجه سیخ چوبی تابه ای.

عصر زنگ زدیم گفتیم زود بیایین، گفتن ما اومدیم پاساژ خانومم خرید داشت

ساعت شد نه و نیم شب دوباره زنگ زدیم چرا نمیاین؟ گفتن داریم شام میخوریم!!! 

گفتیم ما مگه نگفتیم برا شام؟! گفتن ا الان میایم خونه شون نزدیکه

وقتی اومدن هر هر میخندیدن و گفتن ما شام خوردیم! و اصلا به روی خودشون نیوردن 

من حس ششمم قویه، احساس کردم دوست نداشتن خونه ما شام بخورن. چندبار بعدش دوباره دعوتشون کردیم هی بهونه اوردن. 

حالا به شوهرم میگم بابا اینا دوست ندارن بیان گیر داده با اینا رفت و امد کنیم. میگه بنده خدا سرش شلوغه! وقت نمیکنه بیاد 

بنظرتون من درست نمیگم؟ 

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زشت واقعا خیلی بی احترامی به میزبان کردن وعمدی بوده

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

من بودم قطع رابطه میکردم

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

شاید دلشون نمیخواد باهاتون رفت و آمد کنن 

فاز شوهرت چیه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

خیلی بده🤦‍♀️😓

بی احترامی کردن خیلی ام واضح 

من بودم کات میکردم 

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤