2777
2789

بچهها اگه امروز اقدام کنم برای دریافت وام مسکن و داخل صف قرار بگیرم چه مدت طول میکشه تا بهم تعلق بگیره

بعد میگن برای دریافت وام مسکن باید اوراق بخری اندازه نزدیک ۳۰۰ میلیون یعنی چی خریداری اوراق یعنی این پول تقریباً نزدیک ۳۰۰ تومن میرسه به بانک به جز کارمزد وام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوراق بورس، یک سهم در بورس هست که ۳۰۰ تقریبی، به بانگ میدی(زوجین)بعد بانک اون سهم رو میخرهالان خونه ...

ن هنوز قولنامه نکردم خونه رو دیدم و پسندیدم میخوام برم برا وام اقدام کنم و یه حساب داخل بانک مسکن برای خودم و همسرم باز کنم و بعدشم قولنامه کنم

اول قولنامه کنحساب باز کردن کار ۳ سوتهولی مراحل خیلی زیاده

عزیزم تو وام مسکن تا حالا گرفتی

قولنامه و مدارکو تو بانک مدارک کلاً کامل کنم چند ماه طول میکشه تا واریز بشه

امیدوارم فروشنده قبول کنه شاید زمان زیادی ببره و اون قبول نکنه

بعد ۱۲ سال همون ۳۰۰ میلیونو برمیگردونه؟

اره ۱۲سال دیگه ۳۰۰ میلیون فکر کنم خرج یه بار میوه تره بارشه😐 اونچیزی که به ما گفتن این بود که پولی که اوراق بخرین بعد تموم شدن قسطا برمیگرده بازم شما همه چیزو سوال کن از بانک

ببینم اسی یعنی اگه بخوام خونه بخرم وام مسکن اینجوری ۳۰۰میدی ۸۰۰وام میده؟

همراه با وام مسکن یه وام دیگه هم هست که اسمش وام جعاله است کلاً برای خودتو همسرت رو هم نزدیک یک و دویست و خوردهای بهت وام میدن قبلش باید ۳۰۰ اوراق بخری