2777
2789
عنوان

بچه پانزده روزمو فحش دادم

492 بازدید | 34 پست

ما از بی پولی اومدیم خونه خواهرم رایگان زندگی میکنیم

خواهرم از خارج اومده هی میگه توکثیفی توشلختهوای من بچه هام شیر ب شیرن اون ک رفت بچه هام گریه میکردند

منم هردو تا رو فحش دادم نفرین کردم

توروخدا دعا کنید خدایا تورو ب روزی ای که داده ای قسم میدم کاری کن یاقوتی و هنه صاحبکارای همسر اسی طلبشون رو بده زودتر برن سر خونه زندکیشون الهی آمین

خدایا اونا رو از آوارگی ودوری خودت نجات بده الهی آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این وضعیت با چه انگیزه ای بچه آوردین؟

فقط سواله واسم نریزید سرم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

کاشکی میفهمیدید وقتی فقیرید حق ندارید یه بچه بیارید و اونو هم بدبخت کنید

ما وضعمون خوب بود

توی کاری با برادرشوهر لعنتیم شریک شدیم

اون آشغال هی هزینه ها رو میکشه بالا و مارو توقسط ووام آورده

تو این وضعیت با چه انگیزه ای بچه آوردین؟فقط سواله واسم نریزید سرم

وضعمون خوب بود با برادرشدهرنکبتم توی کاری شریک شدیم هزینه ها رو برد بالا افتادیم تو وام وقسط تهش مجبور شدیم خونمون رو ۱میلیارد بدیم رهن کامل تا مول بدهی ووام رو بدیم

الان پول رهن خونمون رو نداریم

خب حق میگن بهش دیگه!! گناه اون بچه ها چیه

من خودمم موافقم ولی وقتی آورده دیگه چیکار کنه برشون گر دونه تو رحمش؟ بعد آخه کسی که انقدر بی فکره و وضعیتو نمیبینه الانم به حرف آدمای اینجا نمیاد بگه راست میگن دیگه نیارم فقط انگاری این تایپیکا رو میزنن اعصاب کاربرا خورد شه چار نفرم به جون هم بیفتن خب یه کلمه بگو خونه خاهرم زندگی میکنیم اینجوری بهم میگه دعا کنید ماعم دستمون باز شه

وضعمون خوب بود با برادرشدهرنکبتم توی کاری شریک شدیم هزینه ها رو برد بالا افتادیم تو وام وقسط تهش مجب ...

یعنی به تازگی وضعتون نابسامان شده؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

عزیزم تازه زایمان کردی بهم ریختی خواهرت هم داره سرزنش میکنه و یه بار اضافی رو شونه هات میزاره

همه ممکنه گاهی تحملشون رو از دست بدن و رفتار غیر منطقی داشته باشن

این روزا هم میگذره گلی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن