2777
2789
عنوان

تصمیمو‌ گرفتم میخام واسه شوهرم دعا بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 101 پست
یکی از مشکلات منم همین بود میرفت خونه اونها میگفت موقعه خواب میام😔

ما همو خیلی دوست داریم من خودمم بشدت دوستش دارم

ولی خانوادش حسودن با هیچ کس این خانواده رابطه درستی ندارن زندگی پسرشونم دارن حیف میل میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بیشور!!! چرا کثافت ب خورد بیچاره میدی؟؟؟ یااا خدااا تووو چه قرنی داریم زندگی میکنیم !! دعای محب ...

بیشعور خودتی که بد حرف میزنی

چه میدونی چی کشیدم از دستش

نفرین نمیکنم دلم نمیاد حتی بگم بلاهایی که سرم آورده سرت بیاد

بیشعور خودتی که بد حرف میزنیچه میدونی چی کشیدم از دستشنفرین نمیکنم دلم نمیاد حتی بگم بلاهایی که سرم ...

با جیش توو چاییش میخای خودتو نجات بدی؟؟؟ خب زن عاقل هزارتا روش هس ک آدم خودشو از مخمصه نجات بده! بعدشم اگه تا این حد اذیتت کرده چرا ازش جدا نمیشی؟ آخه با دعااا؟؟ با کثافت کاری؟؟؟

بیشعور خودتی که بد حرف میزنیچه میدونی چی کشیدم از دستشنفرین نمیکنم دلم نمیاد حتی بگم بلاهایی که سرم ...

بیخیالش بابا

نمیدونم شرایطشو چقدر داری ولی تمام تلاشتو بکن مستقل بشی من با ۲۰۰ هزارتومان شروع کردم زیاد درآمدی ندارم اما به کسی محتاج نیستم

با جیش توو چاییش میخای خودتو نجات بدی؟؟؟ خب زن عاقل هزارتا روش هس ک آدم خودشو از مخمصه نجات بده! بعد ...

من جدی جدی دیدم این موارد جواب داده برای بعضیا

یه عده رو دیدم یه شوهرای گرفتن البته خوشبخت باشن

با جیش توو چاییش میخای خودتو نجات بدی؟؟؟ خب زن عاقل هزارتا روش هس ک آدم خودشو از مخمصه نجات بده! بعد ...

چه میدونی تا پای طلاق رفتم یا نه

تو راه دادگاه خودم وپدرم اسیرشدیم

میگفت طلاق نمیدم مهریه میدم تمکین میزنم زن میگیرم

من دوبار تو چایی جیش ریختم بعدش دعوای شدید شد بینمون

وای عق

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند