2777
2789
عنوان

سلام بیاید بگید بینم از زندگی های متاهلیتون راضی هستید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 96 پست
مثلا اوایل عشقمونو به همدیگه ابراز میکردیم قربون صدقه همدیگه میرفتیم .به ندرت عصبی میشدیم.ولی الان ا ...

از خودت شروع کن دیگه با صدای بلند حرف نزن. تغییر به وجود میاد

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر چشم شیطون کور اره راضی ام❤۷سال ازدواج کردم😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

اره من از زندگی متاهلیم راضیم ولی حیف ک شوهرندارم😒😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

من سه ساله و نیمه... خیلی خوبه.. دیگه بعدشو نمیدونم

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

والا ما اوایل بیشتر عدم تفاهم داشتیم و دعواهامون بیشتر بود

الان خیلی شباهت هاو تفاهممون بیشتر شده

درکل راضیم ، معنی رضایتم هم این نیست که به رویاها و ایده آلهام رسیدم، درواقع واقعیات زندگی دنیا رو باور دارم و توی رویا و خیالبافی زندگی نمیکنم، بنابراین راضیم‌الحمدلله

من دلم ميخوادازدواج كنم

بزودی... 😉

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
شما الان آتش بسید 😂😂

نه کلا من خیلی دیگه بی تفاوت شدم خیلی بده مثلا تو اوج دعوا اون داره داد میزنه من یا خیره میشم بش یا سرگرم تلویزیونم یا اصلا بی خیال و بی اهمیت بهش کارامو میکنم😐من قبلا این شکلی نبودم کلی داد بیداد کولی بازی الان انگار اصلا هیشکی برام مهم نیست هیشکی نیست دورم

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

منم تا سال ۴ و ۵ خوب بودیم.ولی بعدش انگار واسه هم تکراری شدیم.میدونید شوهرم خیلی آروم شده.در حالیکه اون اوایل مخمو میخورد.گرم بود از هر نظر.پر جنب و جوش بودو...

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟