2777
2789

سلام بچها.راستش من خودم الان بعد ده سال زندگی مشترک دارم میبینم زندگی الانم با سالای اولم متفاوته.مثلا اونموقع خیلی خیلی کم جروبحث داشتیم و بیشتر بهم ابراز علاقه میکردیم ولی الان برعکس شده.نکه همدیگرو دوسنداشته باشیم ولی انگار خیلی حوصله همدیگرو نداریم.میخاستم ببینم شماها چطورید و آیا تغییر کردید یا نه؟وبهم راه حل بدید واسه حل مشکلم

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گاهی اینجوری میشم ولی سریع خودم یفکری ب حال اوضاع میکنمو همهچی میشه مثل اولش باید بگردی ببینی ریشه این مشکل کجاس برطرفش کنی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من هر سال اضافه شده .وارد سال هفتم میشم ... 

البته رودروایسی نگه داشتم با همسرم .دیوارهایی را بین مون حفظ کردیم .هیییییچ وقت به هم توهین و پرخاش نکردیم و ...

این کاربری غیرفعال شده است

ولی به نظرم هر چی میگذره بهتررررر میشه

معمولا اینجوریه ولی واسه ما نه .برعکس شده متاسفانه .نمیدونم چرا 

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

یذره عادی تر میشه دیگه. نباید بزاری بهم بی احترامی کنید یا روتون باز بشه. رعایت نکات این شکلی باعث میشه 50سال با خوبی و خوشی زندگی کنید

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

اگه اين سوال رو يك ماه پيش ازم ميپرسيدن ميگفتم با همه بالا پاييينى هاش با همه بد اخلاقياش همه اذيت هاى خواهرش و كلي مشكلات ديگه

از اينكه كنار شوهرمم حال دلم خوشه و راضيم

اما الان ي ماهه ك تو پروسه طلاقيم

همه چى دود شد رفت هوا😞

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃