2777
2789
عنوان

کسی به قومیتتون توهین کنه چیکار میکنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 68 پست
خب راست میگه ترکا خوب نیستن

خوشت میاد ماهم بگیم کوردا خوب نیستن؟ ناراحت نمیشی؟ولی ما همچین حرفی نمیزنیم چون اصالت داریم ومیدونیم همه اقوام کشورمون عزیزن کوردارو هم دوست داریم چون ایرانمون رودوست داریم  .موفق باشی گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی که همچین حرفایی میزنه یعنی فهم و شعور و شخصیت نداره پس همچین کسی در حد من نیست و درنتیجه بی محلی و قطع ارتباط

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

کسی ک از ی شهر یا قومی خوشش نمیاد قبل ازدواج باید تحقیق کنه و خوشش نیومد وصلت نکنن اما بعد وصلت دیگ هرچی دیدن احیانا باید چشم ببندن 

این کارا زشته حالا ترک باشه یا هرقوم دیگ فرقی نمیکنه

اندر دل من تو ای نگارا...

وایی چقد ریلکسین همه

کاش منم اینجور بودم😃

من ب شخصه چوب میکردم بهش

البته ک خدارشکر قط ارتباطیم‌ دقیقا ماهم هم‌قوم نیستیم و منم ترکم شوهرمم ی قوم. دیگ و‌کلی رسم رسومات مزخرف خونه خراب کن توشون هست ک هیچکدوم رو‌اجرا نمیکنم و قط ارتباطیم

من میگم اگر ترکا خوب نبودن چرا التماسش را کردین برا پسرتون

البته خواستگاری کردن التماس کردن نیست، یه فرهنگه، و فرهنگ قشنگیه

الان دخترا دارن خواستگاری میکنن یعنی دارن التماس میکنن؟

به حرفایی که میزنیم دقت کنیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خوشت میاد ماهم بگیم کوردا خوب نیستن؟ ناراحت نمیشی؟ولی ما همچین حرفی نمیزنیم چون اصالت داریم ومیدونیم ...

من نمیگم همه ترکا اما ۹۰ درصدشان خوب نیستن

کورد ❤دیلا دخترم همه کسم❤