2777
2789

اصلا نمیتونیم باهم حرف بزنیم یک چیز ساده هم بگم تهش دعواست یا میگه چقد غر میزنی یا میگه شعور نداری 

اصا حرف جدی نمیشه زد چمیدونم از کارای خونه بگم میگه غر میزنی بگم خرید میگه خیله خب پشت گوش بندازه دوباره بگم میگه غر میزنی.  امروز گفتم فلان خواب دیدم تعبیرش بده کلی سر صدا که شعور نداری میری تو نت سرچ میکنی تعبیر همش چرته .حالا من نزده بودم از قبل یکی گفته بود .بعد میگه همش تقصیر گوشیته و اینترنتش که تو اینقدر عوض شدی ( حال روحیم خوب نیس ) شعور نداره به خاطررفتارای خودشه🤦🏻‍♀️😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من تازگیا اینطوری شده سر چیزای کوچیک عصبی میشه و دعوا میکنیم 

مثلا اینکه بستنی ریختم رو تخت یکممم

یا کارتن کیک خراب کردم یا هر چیز کوچیک دیگه ای 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

شوهر منم همینه کلا بگم خواب دیدم میگه بااااااز چرت و پرتات شروع شد 

دیگه الان اصلا براش تعریف نمیکنم 

کلا بعضی مردا اینجورین تو دنیای مردونه ی خودشونن 

مثلا با شوهر من از انواع ماشین و فلان تا سالها و ماهها میتونی حرف بزنی ولی غیر اون کلا زیاد حرفی تیست تو تلویزیونه همش

اره همینجوریهبی‌محلش کن حرف زیاد نزن خودش شفا میدا میکنه

دوس داره فقط بگم و بخندم اصا برام هیچی مهم نباشه اونم هرجور دوست داشت رفتار کنه تهش بیاد ۴ تا حرف الکی بزنه و شب بخیر . 

با این جور آدما که فقط دنبال بهونه هستند نباید حرف زد . شوهر منم همین بود منم دیگه حرف زدنم رو کم کردم  خواسته هام هم خوب دیگه کم شد چون دیگه حوصله نداشتم ازش چیزی بخوام . دیگه باهاش جایی نرفتم نگفتم بریم بیرون نگفتم خرید کن تا جایی که خودم توان داشتم و تونستم کارهای رو انجام دادم الان التماس می کنه برای حرف زدن التماس می کنه برای مسافرت و ... ولی من دیگه اصلا اهمیت نمی دم

همسر من تازگیا اینطوری شده سر چیزای کوچیک عصبی میشه و دعوا میکنیم مثلا اینکه بستنی ریختم رو تخت یکمم ...

اون اینجوری نیست اگه چیزی بشکنه یا خراب کنم چیزی نمگه 

ولی من حساسم رو وسایل و تمیزی خونه بهش گیر میدم 🤦🏻‍♀️