سلام بچها.راستش من خودم الان بعد ده سال زندگی مشترک دارم میبینم زندگی الانم با سالای اولم متفاوته.مثلا اونموقع خیلی خیلی کم جروبحث داشتیم و بیشتر بهم ابراز علاقه میکردیم ولی الان برعکس شده.نکه همدیگرو دوسنداشته باشیم ولی انگار خیلی حوصله همدیگرو نداریم.میخاستم ببینم شماها چطورید و آیا تغییر کردید یا نه؟وبهم راه حل بدید واسه حل مشکلم
ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
والا ما دعوا و اینا با هم نداریم یا بگم بی احترامی کنیم.ولی انگار حوصله همدیگرو نداریم
نباید بزاری عادی بشه. یه سری تغییرات ایجاد کنه. زندگی مشترک رسیدگی میخواد. همیشه. مثل گلی که میخری. نباید براری پژمرده بشه. فقطم منتظر اتفاق خوب نباش خودت تغییرو شروع کن
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استاتر ما برعکس شما ییم اویل ازدواج بشدت جرو بحث داشتیم همیشه دعوا وجنگ اعصاب ۲،۳ اول زندگی رو میگم ولی بعدش خیلی خوب شد زندگیمون الان ۱۹سال میگذره و واقعا خوشبختیم خدارو شکر
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
نه کلا من خیلی دیگه بی تفاوت شدم خیلی بده مثلا تو اوج دعوا اون داره داد میزنه من یا خیره میشم بش یا ...
کاش منم مثل تو بشم
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
یا اکثر امام زادھا صبر جزیل مےخوام واسہ ھمسرت شوھر من از کاراے تو بکنہ کہالبتہ مےکنہ و ریلکسہ ...
ی بار تلویزیون و خواست بشکنه درحالی ک سرم تو گوشی بود گفتم یادت نره شیش تومن دادی بابتش پارسال گوشیشو زد زمین😂😂😂😂بخدا بدون شوخی خودم از خودم تعجب میکنم چطور این همه بی تفاوت شدم
خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
شوھر بےتربیت من ھر موقع دعوا کنیم مےگہ باز جنے شدے ؟ چتہ خو ؟ با قیافیہ اے کاملن ریلکس حالا منو تصور کنین مےخوام بترکم اما وسطاش من آروم میشم اون مےترکہ سمتش نمیشہ رفت ھمیشہ ام من پا پیش میذارم چہ کنم کسخلم دیگہ 😂😂😊
خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار