2777
2789

سلام

دخترم با یک روان نویس بازی می کرد که درش بسته و محکم بود و فکر کردم اشکالی نداره کمی باهاش سرگرم باشه اما بعد از چند دقیقه دیدم دست هاش، دور دهنش و کل زبونش آبی شده!!!

اگه جوهر خورده باشه (که حتما خورده!) باید چی کار کرد؟! چه عوارضی داره؟

شما تجربه ای دارید؟!

اره بچه بودم خیلی خوردم😁

دهنشو کااامل بشور 

آبلیمو بده چن قطره 

بعدشم یه چیز شیرین تا طعمش از دهنش بره

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید شیر بدی بخوره.شیر کلا واسه هر نوع مسمومیتی خوبه..امازنگ بزن ازاورژانسم سوال کن...در کل امشب هرکی سوال داشت من گفتم یه زنگ به اورژانسم بزن😅😅میترسم میگم شاید بچه رو زودتر باید برسونید درمانگاهی جایی...

خدایا شکرت که من لاغر شدم.🙏❤
فکر کنم باید شیر بدی بخوره.شیر کلا واسه هر نوع مسمومیتی خوبه..امازنگ بزن ازاورژانسم سوال کن...در کل ...

الان از اورژانس بهت زنگ میزنن میگن چه خبره انقدر سرمونو شلوغ کردی!!😂

الان از اورژانس بهت زنگ میزنن میگن چه خبره انقدر سرمونو شلوغ کردی!!😂

اره والا...خیلیارو ارجاع دادم امشب😃اخه سه روزم تعطیلیه دیگه به جزاورژانس وبیمارستان دسترسی به دکتر نداریم🙄

خدایا شکرت که من لاغر شدم.🙏❤
حالا جدای از شوخی این چیزا واسه بچه ۸ماهه خطرناکه نده دستش ممکنه خدایی نکرده وقتی نشسته یهو تعدالشو ...

آخه میگن اگه به هرچیزی دست بزنه ازش بگیریم، بچه نمی تونه تجربه کنه و ذهنش رشد کنه. منم سعی می کنم چیزی که خطر مستقیم نداره، بذارم دست بزنه. اینم مثلا قبلش چک کرده بودم!😐