2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی خوبه از شما چطور؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 49 پست
مادرشوهر من نه زنگ میزنه نه سر میزنه نه انتطار زنگ و سرزدن داره.ماهی یکبار میریم کلی تحویلمون میگیره ...

😂😂😂😂😂 خب مادر همسر منم همینجوریه تا نریم خونه شون نمیگه بیاین یا چرا نیومدید ولی سراغو احوالپرسی را گاهی می گیره 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد... خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
شوهرتون فوت کرده هنوز گذاشتن بمونه اونجا، ببخشید بچه دارید؟

نه پدر شوهرم فوت کردن اشتباه تایپی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرشم

😁😓 چند ناراحت شدم لعنت به این کیبورد ها😑 خدا به شوهرتون عمر بده ان شاء الله کنار هم پیر بشین😊💓💓

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
مال من عجیب خوبه  همش بغلم میکنه ماساژم میده.موهامو میبافه کادو میخره نمیذاره کاری کنم خونشون ...

تو دیگه خیلی مادرشوهرت خوبه بزارش رو چشمات 

این جور مادر شوهرا تو خوابم پیدا نمیشن حواست بهش باشه 

😂😂😂😂😂 خب مادر همسر منم همینجوریه تا نریم خونه شون نمیگه بیاین یا چرا نیومدید ولی سراغو احوالپرس ...

خوب ادم خوبیه دیگه😂من تحمل اینایی که همش وسط زندگی ادمنو ندارم.تعریف خوب و بد بودن تو ادما فرق داره

مادرشوهر من نمیتونم بگم خوبه مطلقه ولی منو بیشتر ازاون جاریم دوست داره و بیشتر بهم احترام میذاره تازه کلی هم ذوق میکنم وقتی باهم میریم بیرون مثلا روضه ی وقتایی هم ی حرفایی میزنه ک واقعا ناراحت کننده است مادرشوهره دیگه...توی ی خونه باهم زندگی میکنیم ولی شاید هفته ایی یکبار ببینمش کلا آدم مستقلیه و کاری ب کارم نداره خیلی توقعی ام ازم نداره...وقتی ام میرم خونش بهترین پذیرایشو ازم میکنه...ولی خب خیلیا هستن ک ب رابطمون حسودیشون میشه مخصوصا خاهرشوهر بزرگم...

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
به نام خدا مادر شوهر منم خیلی خوبه  البته من فعلا شوهر ندارم خخخخ

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خدا نصیبت کنه 

مادر شوهر من  عجیب ترین مادر شوهر دنیاست

اونقدر منو رنجونده که نگو 

حتی یک بار هم بی احترامی نکردم 

یه روز رفتیم خونش فقط یه روز شب مجبور بودیم بمونیم 

بعد به ما گفت بسه دیگه بلند شید برید خونتون 

در حالیکه ما هیچ وقت نمی ریم 

دوساله خونشون حتی تعارف شام نکرده 

تو خونشون نمی ریم حتی دستشویی ناراحت می شن بری دستشویی 

اتاقاشو کلا یک بار دیدم 

اگر بخوام بگم چی کرده باورتون نمیشه 

✔️ خبرنگار 
مادرشوهر من نمیتونم بگم خوبه مطلقه ولی منو بیشتر ازاون جاریم دوست داره و بیشتر بهم احترام میذاره تاز ...

اصلا محلش نده خواهرشو کار خودتو بکن و بیشتر خودتو عزیز کن...... والا حرص بخوره لاغر شه یکم

مادر شوهر من  عجیب ترین مادر شوهر دنیاست اونقدر منو رنجونده که نگو  حتی یک بار هم بی احت ...

☹️☹️☹️☹️

چکار کرده  بیشتر از این؟! 

خوب ادم خوبیه دیگه😂من تحمل اینایی که همش وسط زندگی ادمنو ندارم.تعریف خوب و بد بودن تو ادما فرق داره

منم

اصلا محلش نده خواهرشو کار خودتو بکن و بیشتر خودتو عزیز کن...... والا حرص بخوره لاغر شه یکم

😂😂آخ واقعا ک حسوده من هیکلم مناسبه ولی خواهرشوهرم خیلی چاق بود از حسودی کلی باشگاه رفت تا لاغرشد...ای بابا عجب دنیایی😆😆😆

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
مادرشوهرمن چون خودش شوهر نداره( فوت شده) به کوچکترین محبتی که شوهرم به من میکنه، حسادت میکنه، حتی دو ...

😐🤔🙄