2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی خوبه از شما چطور؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 49 پست
یه خونه ویلایی دو طبقه داریم ما پایین میشینیم مادر شوهرم طبقه بالا البته مادرشوهرم تنهاست چون شوهر م ...

شوهرشم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مادر شوهر من معقوله

نه فوق العادسس نه بده

خیلی عادی و معمولی کلا کار ب کار هم نداریم

۸ سال و نیمه که عروسشونم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی هاتون را بگید تا خوشحال بشیم 😐😁

تو همه تاپیکا از بدبختی میگن. ولی همه جای زندگی که بد نیست بالا و پایین داره. خوب و بد داره. از خوشی هاتون بگید خوشحال بشیم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد... خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

مال من عجیب خوبه 

همش بغلم میکنه ماساژم میده.موهامو میبافه کادو میخره

نمیذاره کاری کنم خونشون

میاد خونمون کارامو میکنه

قربون صدقم میره

خیلی عجیب خوبه

یا حداقل هنوز متوجه بدیش نشدم

و بشدت عاشق همسرمه کلا علاقشو نشون میده

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

مادرشوهر من نه زنگ میزنه نه سر میزنه نه انتطار زنگ و سرزدن داره.ماهی یکبار میریم کلی تحویلمون میگیره قربون صدقه میره.هرجی داشته باشه میاره برا پدیرایی.سالی یبارم میاد خونمون عیدی میاره.خانوم بی دردسریه خدا حفظش کنه.همشم میگه قدر دخترتو بدون از پسر هیچی درنمیاد😂

منم مادرشوهرم خیلی خوبه کلا مثل یه مادر کنارمه در مقابل شوهرمم همش طرفداری منو میکنه البته من با ماد ...

منم همینطور طبقه دوم خونه شون هستیم اتفاقا خیلی هم راضی ام هم تنها نمی مونم گاهی میرم بهشون سر میزنم هم هوامو داره

والا من تابستون عمل کردم مادرم که طبق معمول پاشو کنار کشید دو ماه مادرشوهرم تر و خشکم کرد بنده خدا

خدا بهشون سلامتی بده ❤️

مادر شوهر من عشقه مهربون و آروم ... احترام منم بیش تر از عروس های دیگش داره چون من با هر محبتی که در حقمون میکنه قانون جبران رو رعایت میکنم و با خریدن یه هدیه کوچیک جبرانش میکنم چون واقعا دوسش دارم چون واقعا دلسوزه خونشون که میرم همچین که منو بغل میکنه بوس بارونم میکنم برام میوه پوست میکنه البته برا همه عروس هاش همینجوره چون کلا مهربون و دلسوزن... مثلا غذا درست میکنه زنگ میزنه به شوهرم میگه به عروسم بگو غذا درست نکنه من میارم دور هم می خوریم یه جا هم زندگی نمی کنیم فاصله داریم یه کوچه... چون من مثل عروس های دیگش نیستم که هر روز هر روز بدم خونشون برا همین این کارو میکنه 

خدا بهشون سلامتی بده ❤️

انشالله ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یه خونه ویلایی دو طبقه داریم ما پایین میشینیم مادر شوهرم طبقه بالا البته مادرشوهرم تنهاست چون شوهر م ...

شوهرتون فوت کرده هنوز گذاشتن بمونه اونجا، ببخشید بچه دارید؟

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺