2777
2789
عنوان

کسی هست از درس خوندن پشیمون باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 48 پست
بهت قول میدم اگه بری به قول خودت خوش گذرونی بعد از یه مدت دلتنگ درس و کتاب و دانشگاه میشی😉

آره دقیقا درسته 😅، ولی من خودم واقعا عشق کتاب خوندن هستم ها زیاد هم کتاب می خونم همین کتابای درسیم برام جالبه ،اما وقتی بفهمم قراره از‌یه کتابی امتحان بگیرن ازم دیگه بدم میاد ازش ، اصلا دیگه باهاش عشق نمیکنم😅 دوست دارم همینطوری برا اطلاعات عمومی بخونم ، حفظ نکنم ، خسته ام خسته😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه اصلی تر خانما تربیت فرزند و خونه داریه.منم نمیدونم چرا خانما اینقدر تشنه سرکار رفتن هستن.مگه کسی تو زندگی مشترک به شما گفت بیاین حتما شاغل باشین.بشینید خونه واسه خودتون حال کنید و خانمی کنید.بجای اینکه خودتون تو این اداره ها خسته کنید

وظیفه اصلی تر خانما تربیت فرزند و خونه داریه.منم نمیدونم چرا خانما اینقدر تشنه سرکار رفتن هستن.مگه ک ...

حالا دیگه اون یه انتخاب شخصیه 😅، خانما که بیچاره ها اگه شاغل هم باشن باز نقش پر رنگ تری دارن توو انجام وظایف خونه و نگهداری از بچه ، حالا الان شما اینجوری میگی خیلی از مردا هم میگن من زن کارمند میخوام کمک خرجم باشه 😅 کلا نظرات متفاوته نمیشه حکم صادر کرد که کار کردن فقط مختص مردا یا زن هاست