2777
2789
عنوان

کسی هست از درس خوندن پشیمون باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 48 پست

هم رشته ی همسرمی،موفق باشی

شاید ب پوچی رسیدی قدم اول اینکه خودتو بشناسی و ببینی چی میخوای

همه چیز تفریح نیس باید یک منبع درامد داشته باشی ک خرج کنی،

دخترخاله همسرم کارمند تامین،مجرده ۳۵سال 

هرهفته مسافرته داخل ک دیگه جایی نمونده نرفته باشه حتی این روستاهای قدیمی ....

خارجم ک البته....

خب درس خونده پولم داره کیفم میکنه ملک هم داره....

اونوقت شما بی سواد بمونی پولم نداشته باشی کدوم یکی ازینا رومیتونی انجام بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته ات خوبه آینده داره بخون ادامه بده حالامن روبگی بعدده سال بامدرک فوق لیسانس جغرافی به شغل شریف ...

خوب آینده اکثر دخترا همین شغل شریف خانه داریه 😅مخصوصا بعد از بچه دار شدن ...

هم رشته ی همسرمی،موفق باشی شاید ب پوچی رسیدی قدم اول اینکه خودتو بشناسی و ببینی چی میخوای همه چیز ...

حالا این یک بعد حرفم بود

دیکه اینکه همه دوراتو ک بزنی تازه میای میگی کاش شاغل بودم محیط خونه روحیه یک زنو از بین میبره

خوب آینده اکثر دخترا همین شغل شریف خانه داریه 😅مخصوصا بعد از بچه دار شدن ...

نه بستگی ب خودت داره،من قبلش شاغل بود بعد زایمان نرفتم،تا دخترم ۴ ساله شد دیدم ادم خونه موندن نیستم بماند ک کدبانوی خوبی هم هستم،ولی برگشتم ب کار،هم بیرون هم خونه ....

مغزت دیگه درگیر خاله زنک بازی و حرفای زنهای کوچه بازاری نیس

حالا این یک بعد حرفم بود دیکه اینکه همه دوراتو ک بزنی تازه میای میگی کاش شاغل بودم محیط خونه روحیه ...

آره درسته ، حالا منظوره من این نیست که آدم همینطوری هی بچرخه خوش باشه هیچ کاری نکنه ، یه شغلی هم داشته باشه که کمک درآمدش باشه ، ولی خیلی شغلا هستن که احتیاج به یادگیری مهارت هست برای کار کردن توشون نه درس خوندن ..

کلا به زور میخوام خودمو راضی کنم که از زیر درس فرار کنم مثل اینکه😅

من با مدرک فوق لیسانس چند سال برای یه شرکت کار میکردم.بعدش آخرسر با اون همه کمکی که بهشون دادم با یکی از مدیرای ارشد شرکت بحثم شد.از اونجا اومدم بیرون زدم تو کار آزاد خداروشکر تا الان که از حقوق اون شرکته بهتر بوده برام