sh75 مدیر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 362 عنوان کسی هست از درس خوندن پشیمون باشه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 48 پست من دانشجو رشته علوم آزمایشگاهی ام ولی اصلا دوست ندارم ادامه بدم ..همش به این فکر میکنم که مگه آدم چند سال زندگی میکنه که اون چند وقتم بخواد بزاره برای درس خوندن و استرس امتحانا رو کشیدن و..بعد آخرش که همه میمیرن چه پرفسور باشن چه بی سواد .. 1398/08/15 | 02:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 من تمام روزایی که دانشگاه کلاس دارم تو مسیر همین فکرو میکنم ولی یکم پشیمونم دروغ نگمدانشجو ارشد معماری ام به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11116 مگه همزمان با درس خوندن و دانشگاه رفتن نمیشه خوشگذرونی کرد؟ اتفاقا برا ایرانی ها دانشگاه بهترین تفریح و خوشگذرونیه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
mehran700 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 166 به نظرم باید ببینی دنبال چی هستی؟ ایا اون مدرک باعث میشه پول در بیاری و پول رو دوست داری؟ یا اون مدرکو میخوای واسه اینکه به شما بگن مهندس یا دکتر اینا فوایدشه
یاسی۳__ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 5291 منم بعضی وقتا میگم کاش درس نمیخوندم همون پولهای شهریه رو میدادم یه کاری برا خودم دست و پا میکردمولی از طرفی هم وقتی فکرمیکنم میبینم قبل دانشگاه رفتن اصلا آدم پخته و دنیا دیده ای نبودمالان توی جمع بحث علمی بشه منم میتونم حرفی برا گفتن داشته باشم ینی چشماش چه رنگی بود💔
biomsc عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 7639 ولی من پشیمونم چرا 12 سال پیش زیاد درس نخوندم که رشته بهتری قبول شم وگرنه الان وضعم خوب بود.
آتنااااااااا عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 435 اتفاقا برا ایرانی ها دانشگاه بهترین تفریح و خوشگذرونیه موافقممم😂👍👍👍 من به آرزوهام قول رسیدن دادم
یاسی۳__ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 5291 اتفاقا برا ایرانی ها دانشگاه بهترین تفریح و خوشگذرونیه والا من خودم به شخصه تو دانشگاه کلی با دوستام خوش میگذروندیماخرم همونجا با یکی از هم دانشگاهیام ازدواج کردمالانم یه دختر دوساله دارم🤣 ینی چشماش چه رنگی بود💔
biomsc عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 7639 ارشد بیوتک گرفتم دانشگاههای خوبی هم خوندم. ولی اگه موقع کنکور درس بیشتر میخوندم الان وضعم این نمیشد
reyhane_bano عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 635 ان شاالله خدا یه عمر باعزت بهت بده عزیزم ،به این فکر کن که با رفتنت به دانشگاه چی بدست میاری و با نرفتنت چی از دست میدی ؟! مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
ماهورادخت عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 10125 رشته ات خوبه آینده داره بخون ادامه بدهحالامن روبگی بعدده سال بامدرک فوق لیسانس جغرافی به شغل شریف خانه داری مشغولم یه چیزی دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی (عزیزم )
reyhane_bano عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 635 بهت قول میدم اگه بری به قول خودت خوش گذرونی بعد از یه مدت دلتنگ درس و کتاب و دانشگاه میشی😉 مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
sh75 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 362 مگه همزمان با درس خوندن و دانشگاه رفتن نمیشه خوشگذرونی کرد؟ من ۹ صبح تا ۷ شب کلاس دارم هر روز دیگه جوونی نمیمونه آخه برا خوشگذرونی 😅😅
sh75 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 362 اگه زمان به عقب بر میگشت تو 15 سالگی ترک تحصیل می کردم آره به خدا منم ، من اصلا همیشه میگم بچه دار بشم اجازه نمیدم بچم زیاد درس بخونه اول بازیش و سلامتیش و ورزشش حالا توو تایم اضافی یکمم درس بخونه 🤣🤣
behnam1984 عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 449 رشته ات خوبه آینده داره بخون ادامه بده حالامن روبگی بعدده سال بامدرک فوق لیسانس جغرافی به شغل شریف ... خونه داری که شعل خوبیه