2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=111083747]زبان و مهارت های کامپیوتر رو یاد بگیر [/QUOTهمینوبگوی زبان نبودم هیچوقت ولی لپ تاپ خریدم برم پی کامپیوترهربارخاستم نشد،واقعااین ضعفودارم همه حااینارومیخان،الانم خیلی گرون شده دوره هاش

تنهاییوغربت😔😔
صندوقدار رستوران هم نیمه وقت هم حقوقش خوبه هم ناهارم یه وعده میدن یه جاهایی ام بیمه ام میکنه

صندوق داربودم یه سالی،کارزیادجالبی نیس بهدشرطهاوشروطهابیمه میکنن

تنهاییوغربت😔😔

نگاه کن تومدرسه ها یه کسی هست خوراکی میفروشه . اگه بری تومدرسه یه اتاقکی کرایه کنی چیزمیز بیاری بفروشی و درکنارش ساندویچ های مختلف مثل مرغ و ماکارانی و الویه و .... درست کنی و بفروشی خیلی سود میکنی . 

مثلا تو مدرسه نزدیک خونمون یه زنه هست اینکارو میکنه ماهیانه نزدیک به ۱۰ تومن فقط سودخالص داره براش . 

البته تو ایران کار عاره . هممون دنبال پشت میزی هستیم

کلاسهای هنری برو و یه فروشگاه اینترنتی بزن..دختر داییم زیورالات چوبی درست میکنه تو عرض دو هفته ۳۰۰ تومان سفارش گرفت

و کلاسی برو که کمتر کسی بشناسه یا بدونه 

دختری در من ساز امیدواری میزند🧚‍♀️
نگاه کن تومدرسه ها یه کسی هست خوراکی میفروشه . اگه بری تومدرسه یه اتاقکی کرایه کنی چیزمیز بیاری بفرو ...

البته مبلغ اصلی ماهیانش ۲۰ تومنه . ۱۰ تومنش پول کرایه و خرج پرکردن مغازه میشه