2777
2789
عنوان

کیا وزنشون بالای 100 هست؟

7669 بازدید | 160 پست

من بعد زایمانم از صد عبور کردم 😞خیلی دارم اذیت میشم زانو درد امونمو بریده..   رژیم دارم الان اما دلم میخواد سریعتر خلاص شم از شر این همه چربی 

اگه بالای 100 هستین بیاین با هم باشیم

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با رژیم و ورزش لاغر نمیشید عمل کنید اما حتما با دکتر خیلی حرفه ای و متخصص
دکتر محسن میر حسینی یکی از جراح های حرفه ای هستن

اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی تهران هستن

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل دادن

https://fitteb.com/

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
هم میترسم هم هزینش نمیدونم چجوریه

زمانی باید بترسید که پیش دکتر غیر حرفه ای رفته باشین من دختر خالم مادرش و یکی از دوستای خودم هر سه پیش دکتر مهدی هاشم آقایی عمل کردن که ایشون جزو ده تا جراح برتر در زمینه لاغری هستن و بیش از 7000 عمل موفق داشتن هر سه فوق العاده شدن بدون هیچ عوارضی ، خالم که بنده خدا دیگه راه نمیتونست بره دختر خالنن که دیگه کلا افسرده شده بود حتی لباس نمیتونست بخره طفلی خیلی اذیت شد الان برای خودش باربی شده

کیمیاگر شده ام ...
زمانی باید بترسید که پیش دکتر غیر حرفه ای رفته باشین من دختر خالم مادرش و یکی از دوستا...

واقعا؟ هر سه پیش همین دکتر عمل کردن؟ از هزینه هاشون اطلاع دارین؟ تهران هستن؟

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 

واقعا؟ هر سه پیش همین دکتر عمل کردن؟ از هزینه هاشون اطلاع دارین؟ تهران هستن؟

بله عزیزم تهران هستن تو بیمارستان فوق تخصصی با کادر مجرب جراحی میکنن
هزینه هاشون اسلیو و بای پس متفاوت اما مطمینم که دکتر هاشم آقایی با همه بیمه ها قرار داد دارن و مقدار قابل توجهی از هزینه رو بیمه متقبل میشه

کیمیاگر شده ام ...
بله عزیزم تهران هستن تو بیمارستان فوق تخصصی با کادر مجرب جراحی میکنن

واقعا چقدر عالی آدرس مطب و پیج اینستاشونم برام میفرستید لطفا

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 

من الان ۶۸ هستم .دلم میخواد ۶۰ بشم تا۶۲ بیشتر یا کمتر بهم نمیاد الانم فقط باسنو رونم بزرگه دیگ بدم میاد از خودم انگار همه نگاهم میکنن اذیت میشم وگرنه انداممو دوس دارم فقط بخاطر این نگاه هاس ک دوس دارم لاغرتر شم.بنظرتون بدنسازی برم برا لاغری خوبه .کی رفته تا حالا ۶ کیلو کم کنم برد کردم