الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اما درک میکنم اونایی رو که از چاقی خسته شدن.چون منم اراده لاغر شدن ندارم و همش ذهنم درگیره وزنمه.البته من بیشتر مشکلم با بازوی دستمه.چونکه بیشتر سایز مانتو هایی که بهم میخوره بازوش تنگ میشه.
منم تو بارداری زیاد اضافه کردم الان دخترم ۹ ماهشه رژیمم گرفتم کم نشد دکتر گفت با قطع شیردهی لاغر میشی ولی خب حالا کو تا ۲سالگی قبل بارداری ۵۷ کیلو بودم سایزم ۳۶ بود انقده ناراحتم ک نگو
اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪
شوهرم ۱۸۲ قدش وزنشم ۸۵ متناسبه بدنسازی میره وگرنه ژنتیکی لاغر بود .الانم اندامش خوبه فقط رو شکمش کار نمیکنه احساس میکنم بد فرمه .منم دلم میخواد برم بدنسازی نمیدونم چرا میگه لازم نیس تو خونه ورزش کن اگ بری دوروزه میگی خستمو ول میکنی ولی فک نکنم اینجور باشم .عوضی سر نصب کردن اینستا هم هی میگفت نکن ولی الان دارم و حرص میخوره با اینک خودش داره.خود خواه
شوهرم ۱۸۲ قدش وزنشم ۸۵ متناسبه بدنسازی میره وگرنه ژنتیکی لاغر بود .الانم اندامش خوبه فقط رو شکمش کار ...
همسر من ورزشكارن عزيزم
هيكلي و قدبلنده
من ١٧٦قدمه و ٦٠كيلوام لاغر اندامم
با باشگاه رفتن منم مشكلي نداره دوست داره اتفاقا ولي من حرصله ندارم الان😅استخر و شنا رو ترجيح ميدم رو بقيه چيزام حساسيت نداره كلا
شوهر شما فكر كنم حساس باشنتا حدودي
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊