2777
2789
مبارک باشه عزیزم واقعا خوشحالم وقتی  یکی منتظره بی بی چکش مثبت میشه.

واقعا به خدا من دوسال هر دوا درمونى كردم اينبار بدون هيچ كارى ناخواسته باردار شدم

خدايا شكرت بزرگيتو شكر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از چند روز از موعد گذاشتی بی بی

من روز موعد گذاشتم مثبت شد شوهرم گفت هول نكن شايد غلط باشه يكى ديگه گذاشتم باز مثبت شد فرداش رفتم ازمايش دادم بتام هزار بود

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
به نظرم چون یه جورایی ناامید بودی استرست کم شده باردار شدی. تو نی نی سایت خیلیا رو دیدم که  بی ...

به خدا همينه  من هر ماه منتظر بودم و پرى ميشدم يه ماه كه منتظر نبودم يهو براى خنده بى بى گذاشتم باورم نميشد

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
من روز موعد گذاشتم مثبت شد شوهرم گفت هول نكن شايد غلط باشه يكى ديگه گذاشتم باز مثبت شد فرداش رفتم از ...

خداروشکر ....من باید امروز میشدم.ولی نشدممم...سینه هام درد داره دهنم تلخه تلخه...ولی هی دل درد پری میاد و قطع میشه.میترسم بی بی بزارم...ای کاش واسه منم مثبت شه

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏