2777
2789
بچه ها من ۵ روزاز موعدم میگذره و بیبیم منفی شد شنیدم ک خیلیا بعد از ۱۰ روز از موعد بیبیشون مثبت شده ...

الللهى عزيييزم از فكرش بيا بيرون خودتو مشغول كن من سه سال اقدام بودم اي و اى كردم داروى اى وى اف خورديم نشد كه نشد اولين ماهى كه از فكرش اومدم بيرون باردار شدم

خدايا شكرت بزرگيتو شكر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم😅اخه من تالاخواستگارزیادردکردم هی میگفتم لیسانس بگیرم لیسانس گرفتم میگفتم حالاارشدقبول ش ...

افرين خوب كارى ميكنى از اولش فكر ايندتو بكن هول نباش زندگى سخت تر از اون چيزيه كه فك ميكنى

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
مبارکت باشه عزیزم. برای همه ک ارزوی بچه دارن و من هم دعا کن گلم

قربونت بشم عزيز دلم چششششم به خدا الان واسه همتون دعا كردم الهى به حق همين وقت عزيز همتون  يه باردارى سالمو تجربه كنيد

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
الللهى عزيييزم از فكرش بيا بيرون خودتو مشغول كن من سه سال اقدام بودم اي و اى كردم داروى اى وى اف خور ...

من خدایی اصلا استرس نداشتم چون میگفتم این ماه نشد فدا سرم اما اینکه چن روزه درد پری دارم و نمیشم اعصابمو خورد کرده حتی خواستم ی چیزی بخورم وپری شم اما مامانم نذاشتو خواستم از بدم گف تا ۱۰ روز از مال بعضیارو ج نمیده پس صبر کن

من فقط میخوام زودتر پری شم ک برا ماه بعد برنامه ریزی کنم 

هوووف خسته شدما نزدیک ی هفته دردای پری وحشتناکی میگیرم و وقتی دراز میکشم  ول میکنه درد پری و کمرم مخصوصا سمت چپ خیلی درد میکنه تخمدان چپمم درد میکنه و کشاله ی رانمم درد میکنه 

من میخوام حداقل پری شم راحت شم

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
من خدایی اصلا استرس نداشتم چون میگفتم این ماه نشد فدا سرم اما اینکه چن روزه درد پری دارم و نمیشم اعص ...

خدارو چه ديدى گلم شايد باردار باشى عزيز دلم  توكلت به خدا باشه من خيليارو ديدم تو ماه سوم معلوم شده باردارن

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
خدارو چه ديدى گلم شايد باردار باشى عزيز دلم  توكلت به خدا باشه من خيليارو ديدم تو ماه سوم معلوم ...

من ماه اول اقداممه 

عمل شدم دکتر گف تا ۶ ماه دیگه سعی کن باردار شی اگه نشی ب احتمال زیاد چسبندگی رحم بگیری😔😔😔

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
من ماه اول اقداممه  عمل شدم دکتر گف تا ۶ ماه دیگه سعی کن باردار شی اگه نشی ب احتمال زیاد چسبند ...

اوووه پس خيالت راحت دختر ان شالله همين الان يه نى نى تو دلت باشه عزيزم

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
اوووه پس خيالت راحت دختر ان شالله همين الان يه نى نى تو دلت باشه عزيزم

فداتشم عزیزم انشاللهههههه